fbpx
Outlet

Falcon Classic 90 Fornuis

Falcon | Inductie | 90.00 cm breed
Actie!

Prijs op aanvraag


Betaal 3x €1466,33 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 60873
conditie

merken

type-kookplaat

plaatsing

hoogte-in-cm

breedte-in-cm

diepte-in-cm

kleur

aantal-kookzones

aantal-ovens

Oven optie's

,

Dit product elders voor een scherpere prijs? Neem dan telefonisch of via de LiveChat contact op met onze adviseurs.

Belangrijke kenmerken Falcon Classic 90 Inductie Cream

* Breedte 90 cm
* Diepte inclusief handgrepen 60,8 cm
* Hoogte tot kookplaat instelbaar (90,5 cm – 93 cm )
* Oven inhoud links 69 liter
* Oven links hetelucht
* Oven rechts Hetelucht
* Oven inhoud rechts 66 liter
* Aparte grill links
* Energie klasse A
* Handyrack
* Programmeerbare oven linker oven
*Aansluitwaarde 14,8 K/w
* De oven is meerdere kleuren leverbaar.
*Ook met messing beslag leverbaar

Falcon Classic 90 Inductie Cream

De Falcon Classic 90 Inductie Cream is een fornuis die van alle gemakken is voorzien. De Falcon Classic 90 Inductie Cream heeft 3 ovens. Het fornuis heeft met zijn afgeschuinde deuren, elegante ramen alles wat u verwacht van een traditioneel fornuis. Het Falcon fornuis is vervaardigd uit de beste materialen. Het fornuis is zo gebouwd dat u er jarenlang kookplezier aan zal beleven. De zware ovendeuren zijn uit een stuk gemaakt dit uit veiligheid en om een lange levensduur te garanderen. Het fornuis heeft een Endurance finish wat inhoud dat het voorzien is van een ecologisch verantwoorde lak en emaille. Het fornuis is voorzien van een inductiekookplaat. Het voordeel van een inductiekookplaat is kortere aankooktijden, gelijkmatige warmte verdeling van de panbodem, energiezuinig en makkelijk schoon te maken. Kortom, alles wat je van een eigentijds modern fornuis verlangt.
Koop de Falcon Classic 90 Inductie Cream nu bij Keukenpakhuys en geniet van de snelle levering en superservice!
Als je in Nederland of Belgie woont, betaal je geen leveringskosten.

Bedieningsgemak

De Falcon Classic 90 Inductie Cream is voorzien van easy cook bedieningsknoppen. De easy cook zorgt voor een eenvoudige bediening van de oven.

Speciale functies

De Falcon Classic 90 Inductie Cream is voorzien van speciale functies.

Handyrack

De handyrack zorgt ervoor dat u nooit meer uw handen brandt wanneer u het vlees uit de oven haalt. Het handyrack is aan de ovendeur bevestigd. Wanneer u de ovendeur opent draait de handyrack naar buiten. Dit maakt het braden eenvoudiger en wordt het gemakkelijker om de gerechten in de gaten te houden.

Glide out grill

Dit is niet zo maar een grill. Deze grill is voorzien van uittrekbare geleiders. De geleiders maakt het gemakkelijker om uw grill gerechten in het oog te houden. Bovendien wordt het grillen op deze manier ook veiliger comfortabeler. De grill is ook voorzien van 2 standen.

Multifunctionele oven

De multifunctionele oven heeft zeven verschillende functies. De zeven verschillende functies zorgt ervoor dat u in staat bent om flexibel te koken. Of u een pizza wilt bereiden of op meerdere niveaus tegelijk wilt bakken de resultaten zijn altijd perfect. De oven heeft de volgende functies, ontdooifunctie, heteluchtoven, circulatie grillen, oven met hetelucht, conventionele oven, gratineer element, onderwarmte. De oven is ook voorzien van kantelveilige rekken. Hiermee wordt het veilig om de gerechten uit uw oven te halen.

Reiniging en onderhoud

De ovens van de Falcon Classic 90 Inductie Cream zijn voorzien van zelfreinigende wanden. De vangschaal van gaskookplaat is geëmailleerd. Hiermee wordt het een envoudige klus om uw fornuis schoon te houden.

Automatisch uitschakelen

De linker oven is voorzien van een klok. Deze oven kan geprogrammeerd worden zodat het gebruikers gemak vergroot wordt. De klok kan zo ingesteld worden dat de oven nadat de bereidingstijd is ingesteld wordt uitgeschakeld. Aangebrande gerechten horen tot verleden tijd.

Winkelwagen
Falcon Classic 90 Fornuis
Prijs op aanvraag
Scroll naar boven