fbpx

Miele KFN 4395 CD el Rvs Koel/vries combi

Nieuw in verpakking | Miele
Actie!

Original price was: €1.279,00.Current price is: €1.179,00.


Betaal 3x €393,00 met In3 (0% rente)

Ontvang €30,- korting bij afhalen


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 276907
merken

conditie

hoogte-in-cm

breedte-in-cm

diepte-in-cm

Productinformatie
De Miele KFN 4795 DD koel-vriescombinatie heeft een netto inhoud van 373 liter. Daarvan neemt het koelgedeelte 270 liter in en het vriesgedeelte 103 liter. De koel-vriescombinatie is 201,5 cm hoog en heeft een breedte van 60 cm, met een diepte van 67,5 cm. Deze koel-vriescombinatie heeft energielabel D. Het apparaat is voorzien van no frost zodat je het vriesgedeelte nooit hoeft te ontdooien.

Voordelen van de Miele KFN 4795 DD
No Frost: je hoeft de koel-vriescombinatie nooit te ontdooien.
Met DailyFresh blijven groente en fruit tot twee keer langer vers
DynaCool: voor een gelijkmatige temperatuur en luchtvochtigheid in de hele koelkast.
Miele@Home: voor eenvoudige bediening met de Miele-app.

Nooit meer ontdooien met NoFrost
Het vervelende klusje van de koel-vriescombinatie ijsvrij maken is voorgoed voorbij, met de No Frost technologie. De Miele KFN 4795 DD koel-vriescombinatie is uitgerust met No Frost, wat betekent dat je nooit hoeft te ontdooien. Lucht in de koel-vriescombinatie blijft droog, door de constante luchtcirculatie en daardoor ontstaat er geen ijsvorming in de koel-vriescombinatie. Daarnaast blijft de temperatuur door de luchtcirculatie in de gehele koel-vriescombinatie zeer constant.

DailyFresh
DailyFresh zorgt ervoor dat fruit en groente langer vers en knapperig blijven. De luchtvochtigheid in de EasyFresh-lade kun je instellen met de verstelbare opening .
DynaCool
Dankzij DynaCool hoef je niet meer na te denken waar de producten in de koelkast komen te staan. De ventilator aan de achterkant laat de koude lucht circuleren in de koelkast. Hierdoor ontstaat een gelijkmatige temperatuur.

Miele@Home
Met Miele@Home kun je je huis nog slimmer maken. De slimme apparaten van Miele zijn te koppelen en te bedienen vanuit de Miele app. Door deze koppeling heb je het beheer van alle slimme apparaten op één plek.

Winkelwagen
Miele KFN 4395 CD el Rvs Koel/vries combi
Original price was: €1.279,00.Current price is: €1.179,00.
Scroll naar boven