fbpx

SIEMENS HX9R3AD50N FORNUIS

Nieuw in verpakking | Siemens | Gas | 60.00 cm breed
Actie!

619,00


Betaal 3x €206,33 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 112038
conditie

merken

type-kookplaat

plaatsing

hoogte-in-cm

breedte-in-cm

diepte-in-cm

energieklasse

aantal-kookzones

aantal-ovens

Oven optie's

,

De zwarte Siemens HX9S5IH40N zorgt voor gegarandeerd perfecte kook- en bakresultaten. Dit gasfornuis is uitgevoerd met gietijzeren pannendragers en een Dual wokbrander, die ideaal is voor alle soorten gerechten. Deze pannendragers zijn makkelijk afneembaar en zorgt hierdoor voor een optimaal reinigingsgemak, ook het glazen dekplaat is gemakkelijk schoon te maken.

De ingebouwde oven is eenvoudig in gebruik en geeft u vele bak-en braadmogelijkheden. Of het nu gaat om een pizza, cheesecake of heerlijke koekjes, het innovatieve warmteverdelingssysteem levert een perfect bakresultaat. Dankzij de 3D-hetelucht fucntie bepaal u zelf of u op één, twee of drie hoogtes tegelijkertijd wilt bakken, door de innovatieve hete luchtverdeling wordt er altijd op een gelijkmatige temperatuur gebakken. Met de functie ‘snel voorverwarmen’ bereikt u in een korte tijd de juiste temperatuur, zonder extra energieverbruik. In maar 5 minuten is dankzij 3D hotAir de ovenruimte voorverwarmd, zo kunt u daarna meteen aan de slag. De ovendeur met softClose is gemakkelijk en veilig te sluiten. Een zacht duwtje tegen de ovendeur is al genoeg,om de ovendeur fluisterzacht te laten sluiten.

Op de branders van de deze HX9R3AD50N zit een thermokoppel beveiliging. Wanneer er geen vlam is komt er ook geen gas uit de branders. Het fornuis heeft 4 pitten variërend van 1.000 – 3.000 watt.

RVS gasfornuis met elektrische oven
Elektronische ontsteking
7 ovenfuncties
60 cm breed
Oveninhoud: 66 liter
3 kW sterkbrander
MULTIFUNCTIONEEL FORNUIS VAN SIEMENS
Dit 60 cm brede Siemens fornuis is voorzien van vier branders met vonkontsteking. Door verschillende groottes van kookpitten heeft u altijd de perfecte brander voor het bereiden van uw maaltijd. Het fornuis is voorzien van een glazen sierdeksel. Het vermogen van de oven is maar liefst 3200 Watt. Het volume van de oven is 66 liter. Ondanks zijn hoge vermogen heeft dit fornuis toch zuinig energielabel dat 20% zuiniger is dan een A label.

ZUINIG EN VEILIG
Naast energiezuinig wil men ook een veilig fornuis. Er is niets zo veilig als het elektrisch ontsteken van de vlam. Om de vlam te ontsteken hoeft u op deze Siemens HX9R3AD50N alleen de bedieningsknop van de pit op het bedieningspaneel in te drukken. De vlam ontsteekt zich dan volledig automatisch. U heeft dus geen lucifers of aansteker nodig om het vuur aan te maken, bij Siemens staat veiligheid voorop.

THERMOKOPPEL, EEN VEILIG IDEE!
Met de thermische vlambeveiliging op de HX9R3AD50N zorgt Siemens ervoor dat de gastoevoer stopt als de vlam van het fornuis dooft. Bijvoorbeeld omdat de vlam uitwaait. Met dit thermokoppel ontsnapt er nooit gas en dat is wel een zo veilig idee! De stevige pottendragers op dit Siemens gasfornuis verhogen de stijlvolle en look van uw het fornuis. Ze bieden een maximale stabiliteit, zodat u uw pannen gemakkelijk en stabiel kan plaatsen.

GROTE OVENRUIMTE
Wat de oven capaciteit betreft is groter steeds praktischer. De inhoud van de oven is bij een Siemens fornuis altijd groot genoeg om een hele kalkoen of een grote schotel voor de familie te bereiden. U heeft in de HX9R3AD50N een oven inhoud van 66 liter. Verder wordt dit Siemens gascombifornuis geleverd met een geëmailleerde bakblik en is hij voorzien van een legrooster.

8 PRAKTISCHE OVENFUNCTIES
Deze oven heeft acht verschillende functies, waaronder boven- en onderwarmte, 3D hetelucht Plus en ontdooien. Deze en nog enkele andere functies maken het koken tot een eenvoudig karwei. De oven van dit fornuis heeft verlichting aan de binnenzijde.

GEMAKKELIJK TE REINIGEN INTERIEUR
De EcoClean ovenruimte heeft een gladde gemakkelijk te reinigen achterwand, zonder bouten, lasnaden of gaatjes waarin vuil zich kan ophopen. Als u met uw hand langs de volledige ovenruimte en hoeken gaat, zal u geen enkele oneffenheid tegenkomen.

Kleur RVS
Kookzones 4 Zones
Min. plaatsingsbreedte 60 cm
Aantal ovenfuncties 7 Functies
Kookplaat Gas
Type pandragers Geëmailleerd
Wokbrander Nee
Oven Elektrisch
Technische Specificaties van dit fornuis:
Algemeen
Type fornuis: Gas
Serie: iQ300
Type oven: Elektrisch
Energieklasse: A
Halogeen verlichting
LED display
Elektronische klok
Temperatuurregeling van 50 °C – 275 °C
Opberglade onderaan

Kookplaat
Gaskookplaat met 2 normale, 1 sudder- en 1 sterkbrander
Linksvoor: Sterkbrander 3 kW
Linksachter: Normaalbrander 1.75 kW
Rechtsachter: Sudderbrander 1 kW
Rechtsvoor: Normaalbrander 1.75 kW
Geintegreerde vonkontsteking
Thermo-elektrische beveiliging: “geen vlam, geen gas!”
Mat zwarte gietijzeren pannendragers
Glazen sierdeksel
Oven
Oven inhoud 66 liter
Multifunctionele oven: 7 Functies
Ovenfuncties
3D hetelucht Plus
Vario grootvlakgrill
Circulatiegrill
Onderwarmte
Pizzastand
Onder- en bovenwarmte
Hetelucht mild
Vermogen oven: 3200 W
Snel voorverwarmen
Uitneembare inhangroosters
Achterwand met katalytische reiniging
Toebehoren:
1x Geëmailleerde bakblik
1x Legrooster
Fysieke eigenschappen
EAN nummer 4242003807125
Gewicht 54.00kg
Afmeting (HxBxD) 85.00cm x 60.00cm x 60.00cm

Winkelwagen
SIEMENS HX9R3AD50N FORNUIS
619,00
Scroll naar boven