fbpx
Nieuw in verpakking

Siemens LC91KLT65 iQ700, Wandschouwkap, 90 cm, zwart glas

Siemens | 89.30 cm breed
Actie!

Original price was: €2.499,00.Current price is: €1.495,00.


Betaal 3x €498,33 met In3 (0% rente)

Ontvang €30,- korting bij afhalen


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 281486
merken

conditie

hoogte-in-cm

breedte-in-cm

diepte-in-cm

iQ700, Wandschouwkap, 90 cm, zwart glas

De krachtigste schuine afzuigkap van Europa, indien geïnstalleerd in recirculatiestand

  • iQdrive: de energiezuinige motor verwijdert geuren en stoom krachtig en geruisloos uit jouw keuken.
  • Aangenaam stil: de iQdrive motor combineert stilte met high-performance.
  • cookConnect: stel de stand en verlichting van de afzuigkap in vanaf jouw kookplaat.
  • voiceControl: stuur de afzuigkap aan met jouw stem.
  • Home Connect: de app die jouw afzuigkap slimmer maakt. iQdrive

De stille, energiezuinige afzuigmotor.

Koken wordt nu nog aangenamer. Dankzij onze afzuigkappen met krachtige iQdrive-motor houd je jouw keuken moeiteloos stoom- en geurvrij. De motor gaat bijzonder energiezuinig en stil te werk, zodat het aangename geluid van jouw kookkunsten overheerst.

Aangenaam stil

De krachtige en toch stille motor

Rustig een gesprek voeren met jouw gasten in de keuken. Dit is nu mogelijk dankzij de krachtige, maar bijzonder stille iQdrive-motor die met zijn indrukwekkende afzuigkracht voor zeer efficiënte verdrijving van geuren en stoom zorgt.

cookConnect

Bedien de afzuigkap vanaf jouw kookplaat

Het cookConnect-systeem zorgt ervoor dat je afzuigkap automatisch wordt geactiveerd zodra jij begint met koken. De bediening is letterlijk binnen handbereik: vanaf de kookplaat of in de Home Connect app past je de afzuigkracht en verlichting eenvoudig aan.

voiceControl

Een afzuigkap die naar jou luistert.

Dankzij de koppeling van Home Connect met de spraakassistenten van Amazon Alexa en de Google Assistant kun je jouw slimme afzuigkap aansturen met je stem. Wanneer je voiceControl activeert, reageert de afzuigkap op jouw slimme speaker. Wijzig de verlichting of de stand van je afzuigkap met alleen jouw stem. Slim!

Home Connect

Meer slimme opties met Home Connect

Gebruik Siemens Home Connect om de afzuigkap te bedienen met jouw smart device of stem, waar je ook bent. Of je nu de stand of de verlichting wil aanpassen: met Home Connect is het makkelijker dan ooit.

Filterverzadiging

Ontvang een seintje wanneer je het filter moet reinigen of vervangen.

Dankzij de Home Connect-app kun je eenvoudig de status van het filter bekijken. De app geeft je automatisch een seintje wanneer jij het filter moet reinigen, verwisselen of regenereren zodat jouw afzuigkap altijd optimaal functioneert.

Verbonden apparaten

Verbind jouw apparaten voor een comfortabel huishouden

Verbind jouw apparaten in huis aan elkaar om naadloze verbindingen te creëren. Zo stel je bijvoorbeeld automatische in- en uitschakeling van het licht in van je afzuigkap tijdens en na het koken. Dit en meer is mogelijk dankzij Home Connect en haar partners.

Betrek uw apparaten bij uw agenda:

bediening op afstand

Met de Home Connect App is het nu heel eenvoudig om uw wifi-toegankelijke Siemens apparaten op uw agenda af te stemmen. Kies programma’s en activeer ze. Wanneer uw maar wil, waar u ook bent.

Gemoedsrust binnen handbereik

Monitoren op afstand

Dankzij Home Connect is gemoedsrust nooit ver weg. Monitor je apparaat op afstand en ontvang pushberichten wanneer een bepaald programma is afgelopen of als de filters verzadigd zijn.

Dimbare ledverlichting

Bepaal zelf de lichtsterkte

Kies de verlichting die past bij het moment: helder licht voor bij het koken of warm licht als sfeerverlichting. Je kiest zelf de kleurtemperatuur van de ledverlichting in je afzuigkap via Home Connect. Zo wordt jouw keuken echt jouw eigen plek.

Ledverlichting

De juiste verlichting voor de perfecte sfeer.

De hoogwaardige, energiebesparende ledverlichting zorgt altijd voor een optimaal zicht, en creëert een perfecte sfeer in jouw keuken.

touchControl

Eenvoudige bediening van vermogen en verlichting

Een enkele aanraking is voldoende om de baas over jouw keuken te zijn. Met touchControl bedien je eenvoudig de afzuigkracht en de ledverlichting in jouw keuken. De touchControl-functie reageert meteen, welke instelling je ook nodig hebt.

Aangenaam stille motor

De krachtige motor met sterk afzuigingsvermogen verwijdert stoom en geur opvallend stil. Zo kan je ook in de keuken een prettig gesprek met jouw gasten voeren.

emotionLight Pro

Geef je keuken kleur

Laat je gevoel terugkomen in je keuken: met emotionLight Pro pas je het achtergrondlicht van je afzuigkap aan, passend bij jouw stemming. Het aantal kleuren is uit te breiden via de Home Connect-app.

Intensiefstand met automatische terugschakeling

Maximaal vermogen wanneer het nodig is

Soms komen de dampen en geuren in alle hevigheid jouw pan uit. Daar wil je natuurlijk iets aan doen. Schakel dan de intensiefstand in voor de hoogste afzuigcapaciteit. En het mooie is: hij schakelt vanzelf weer terug. Hierdoor heb je nooit last van overmatige ontwikkeling van dampen in jouw keuken.

Intensiefstand

Intensiefstand met automatische terugschakeling

De intensiefstand verhoogt tijdelijk de afzuigcapaciteit én schakelt na 6 minuten vanzelf weer terug. Hierdoor heb je nooit last van overmatige ontwikkeling van dampen in je keuken.

Winkelwagen
Siemens LC91KLT65 iQ700, Wandschouwkap, 90 cm, zwart glas
Original price was: €2.499,00.Current price is: €1.495,00.
Scroll naar boven