fbpx
Nieuw in verpakking

AEG HGB64400SM Gas Kookplaat

AEG | Gas | 59.40 cm breed | Inbouw

279,00


Betaal 3x €93,00 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 167626
conditie

merken

type-kookplaat

hoogte-in-cm

breedte-in-cm

diepte-in-cm

kleur

aantal-kookzones

plaatsing

Maximale nis breedte in cm

Een gaskookplaat met snelbranders is 20% sneller en helpt je de juiste warmtegraad te kiezen voor een onberispelijke smaak. De branders stellen je in staat de snelheid te controleren, zodat je wok of pasta altijd de exacte hoeveelheid warmte krijgt. Niet meer. Niet minder.

 

NIEUWE GENERATIE BRANDERS

Het ontwerp van de snelbrander in deze AEG-gaskookplaat laat de vlam directer op de bodem van de pan inwerken en geeft zo een hogere efficiëntie en een snellere warmte. Deze branders op hoge snelheid laten u tot wel 20% sneller bereiden.

KRACHTIGE WARMTE MET DE BRANDER MET MULTIKROON

Ervaar een vollere smaak in je favoriete gerechten met de krachtige brander met multikroon. Deze brander genereert intense, directe warmte; ideaal voor het aanbraden van vis/zeevruchten en om met de wok de heerlijkste smaken te creëren. Wokken zoals het hoort.

GIETIJZEREN PANNENDRAGER

Voeg een professionele look toe aan je keuken met gietijzeren pannendragers op de kookplaat. Het stevige, premium materiaal is slijtvast en kan makkelijk gereinigd worden met een vochtige doek.

 

MOEITELOZE, GEÏNTEGREERDE ONTSTEKING

Krijg snel, moeiteloos toegang tot krachtige warmte met geïntegreerde ontsteking. Geen lucifers of aansteker nodig. De vlam van iedere brander kan worden ontstoken met een draai aan de knop. Zodat je sneller kunt gaan koken.

AEG HGB64400SM Gas Kookplaat
279,00
Scroll naar boven