fbpx

Vacuüm & warmhoudlades

Vacuüm & warmhoudlades

Warmhoudlades zijn nog niet zo populair in Nederland. En dat terwijl dit kleine apparaatje veel weg heeft van de oven en de magnetron. Met een warmhoudlade kunt u uw maaltijd warm houden voor eters die later aanschuiven of voor maaltijden die u in twee keer wilt opeten. Er zijn ook warmhoudlades die gerechten kunnen opwarmen zoals een magnetron. Bekijk ons aanbod warmhoudlades online of kom langs in onze showroom in Apeldoorn.

Warmhoudlade kopen

Sorteren op

Uw selectie wordt aangepast... Even geduld alstublieft.

Vacuüm of warmhoudlade kopen bij Elektro Witgoed Outlet

Wanneer u uw vacuüm of warmhoudlade bij Elektro Witgoed Outlet bestelt, profiteert u van onderstaande voordelen:

  • Veilig betalen via iDEAL
  • 2 tot 5 jaar garantie op onze warmhoudlades
  • We staan altijd klaar voor al uw vragen
  • Bezorging in heel NL en BE

Wat is het voordeel van een warmhoudlade?

Het grote voordeel van een warmhoudlade is dat u maaltijden warm kunt houden zonder dat ze uitdrogen of sompig worden. Zo bepaalt u zelf of u uw maaltijd gelijk helemaal opeet of de eerste helft eerst laat zakken alvorens u aan de tweede helft begint. Ook wanneer u bezoek krijgt of een grotere maaltijd aan het bereiden bent, is een warmhoudlade ideaal. Tot slot kan het eten ook langzaam gegaard worden door het gebruik van een warmhoudlade. Dit noemen we ook wel slow cooking.

Plaatsing van de warmhoudlade

De warmhoudlade zien we vaak terug onder de oven of magnetron. Wanneer u een warmhoudlade gaat uitzoeken is het belangrijk dat hij goed bij de stijl van uw huidige keuken(apparatuur) past. Vraag onze experts om advies wanneer u er niet helemaal uit komt.

Het voordeel van een vacuümlade

De vacuümlade zien we steeds vaker terugkomen in doodgewone keukens. Vroeger zagen we dit alleen in de betere restaurants. Met een vacuümlade zorgt u er zonder moeite voor dat reeds bereide maaltijden langer goed blijven. De lade drukt door middel van een pompdruk alle lucht uit het zakje. Zo worden de smaakelementen dicht op elkaar geperst en blijven de sappen aanwezig. Ook bij het marineren wordt de vacuümlade veel gebruikt.

Contact opnemen met Elektro Witgoed Outlet

Wilt u meer weten over de voordelen van de warmhoudlade? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 055-3016266 of stuur een e-mail naar info@elektrowitgoedoutlet.nl.

Contactgegevens

Elektro Witgoed Outlet
De Rotstuin 22
7325 GC Apeldoorn

T: 055-3016266
E: info@elektrowitgoedoutlet.nl

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 19.00 uur
Dinsdag: 10.00 – 19.00 uur
Woensdag: 10.00 – 19.00 uur
Donderdag: 10.00 – 19.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

Scroll naar boven