fbpx
Nieuw in verpakking

AEG IAE84411XB kookplaat

AEG | Energieklasse A | Inductie | Inbouw
Actie!

Oorspronkelijke prijs was: €799,00.Huidige prijs is: €649,00.


Betaal 3x €216,33 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 143738
conditie

merken

type-kookplaat

hoogte-in-cm

diepte-in-cm

kleur

energieklasse

aantal-kookzones

plaatsing

Maximale nis breedte in cm

De Aeg IAE84411XB is een inductie kookplaat voorzien van 4 zones. Deze inbouw kookplaat is 76.6 centimeter breed en uitgevoerd met een zwarte decorloze glasplaat.

Praktisch verder is de eenvoudige bediening welke zich voorzijde kookplaat bevindt (Slider Touch).

Voor het inbouwen van de IAE84411XB dient een uitsparing van 750 bij 490 millimeter beschikbaar te zijn. Houdt u bij plaatsing van deze kookplaat rekening met de aansluitwaarde van 7.35 kW. Hiervoor is een meerfasen elektra aansluiting benodigd.

 

Algemene informatie:
– Geniet van geavanceerde bediening in plaats van keukenluchtjes Hob2Hood-technologie voor een fris ruikende keuken Het unieke Hob2Hood-verbindingssysteem van deze kookplaat communiceert op afstand met Hob2Hood-afzuigkappen, schakelt automatisch aan en reguleert de ventilator en verlichting op basis van uw behoeften. Wanneer het Hob2Hood-verbindingssysteem gebruikt wordt met een afzuigkap die is uitgerust met dezelfde ingebouwde functie, wordt de kookplaat automatisch ingeschakeld. Ook worden de verlichting van de afzuigkap en de ventilatorsnelheid gereguleerd in overeenstemming met de warmte en intensiteit van uw kookactiviteiten. Direct overschakelen naar exact de juiste temperatuur DirectControl bediening, kies onmiddellijk het juiste niveau Met de direct toegankelijke bedieningen van deze kookplaat kunt u direct overschakelen naar exact de juiste temperatuur. Raak eenvoudigweg het juiste niveau op de schuifregelaar aan. Met de direct toegankelijke bedieningen van deze kookplaat kunt u direct overschakelen naar exact de juiste temperatuur. Raak eenvoudigweg het juiste niveau op de schuifregelaar aan en de warmte wordt onmiddellijk aangepast. Het aanpasbare oppervlak voor elke pan De MaxiSense® inductiekookplaat heeft kookzones waarvan de grootte automatisch aangepast wordt De MaxiSense® inductiekookplaat heeft kookzones waarvan de grootte automatisch aangepast wordt. Dat betekent dat elke zone de grootte en vormen van de pannen die u gebruikt detecteert, hoe groot of klein ook en onmiddellijk de gepaste warmte exact naar de bodems ervan stuurt. Dus u hebt de volledige controle en de kookplaat reageert net zoals vereist is. Maximaal vermogen wanneer u dat nodig hebt Booster-functie om extra snel hoge temperaturen te bereiken De booster-functie op deze kookplaat is perfect voor als u een snelle en intense verhitting nodig hebt. Met deze functie kunt u uw gerecht extra snel opwarmen. De booster-functie op deze kookplaat is perfect voor als u een snelle en intense verhitting nodig hebt. Met deze functie kunt u uw gerecht extra snel opwarmen. Inductiekookplaat SenseBoil® met overkooksensor MaxiSense®, de flexibele kookplaat RVS kader DirectControl bediening Hob²Hood: bediening van de afzuigkap via de kookplaat

Verdeling zones / branders op kookgedeelte:Left-frontinductie: Doorsnede 210 millimeter met een capaciteit van 2300/3200 kWLeft-rear inductie: Doorsnede 210 millimeter met een capaciteit van 2300/3200 kWMiddle-rear : Doorsnede 0 millimeter met een capaciteit van 0 kWRight-rear inductie: Doorsnede 210 millimeter met een capaciteit van 2300/3200 kWRight-front inductie: Doorsnede 210 millimeter met een capaciteit van 2300/3200 kWMiddle-front : Doorsnede 0 millimeter met een capaciteit van 0 kW

 

Type
Inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
76,60
Uitvoering
Zwarte decorloze glasplaat
EAN
7332543608782
Productcode fabrikant
949597423
Merk
AEG
Soort
kookplaat
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze inductie kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. I.v.m. de aansluitwaarde moet de kookplaat op een speciale perilex stopcontact worden aangesloten. Wij adviseren u dit door een erkend installateur te laten uitvoeren.
Buitenmaten ( h x b x d )
44 x 766 x 516 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
44 x 750 x 490 mm.
Winkelwagen
AEG IAE84411XB kookplaat
Oorspronkelijke prijs was: €799,00.Huidige prijs is: €649,00.
Scroll naar boven