fbpx

AEG Wasmachines

Sorteren op

Uw selectie wordt aangepast... Even geduld alstublieft.

Een wasmachine is eigenlijk onmisbaar in ieder huishouden. U wast niet alleen de kleding die u dagelijks, maar ook het beddengoed de handdoeken wast u regelmatig in de machine. Daarom is het belangrijk om een wasmachine te kopen die de hoeveelheid was die u op per week heeft aankan. De wasmachine moet daarbij uiteraard ieder type was fris en schoon krijgen. Bekijk ons aanbod AEG wasmachines online of kom langs in onze showroom in Apeldoorn.

De kracht van een AEG wasmachine

De AEG wasmachines zijn verkrijgbaar in verschillende laadcapaciteiten. Dat wil zeggen dat u de machine tot een bepaald gewicht kunt vullen voor een schoon resultaat. Voor een groot huishouden, dat bestaat uit meer dan vijf personen, kiest u voor een laadcapaciteit van 9 kilo. Voor kleinere huishoudens volstaat een vulgewicht van 6 kilo.

Het innovatieve AEG wasmachine display

Op het digitale display van de AEG wasmachine vindt u alle informatie over het gekozen wasprogramma. De temperatuur en het aantal toeren zijn aangegeven, net als de tijd die nog resteert tot het einde van het programma. Met de draaiknop stelt u eenvoudig het gewenste wasprogramma in. Voor ieder type textiel, zoals katoen, zijde of jeans, kiest u een passend programma. Desgewenst kunt u nog apart pompen en centrifugeren, bijvoorbeeld na een handwas.

De verschillende modellen van de AEG wasmachine

Wilt u een AEG wasmachine kopen? Controleer dan welk model voor u het meest gunstig is. U kiest uit een voorlader of een bovenlader. Bij een voorlader zit de deur aan de voorkant van de wasmachine. Deze ronde deur is van glas. U zet de wasmachine los in de ruimte of u plaatst deze bijvoorbeeld onder een aanrechtblad.

Kiest u voor een bovenlader, dan vult u de machine vanaf de bovenkant. De klep slaat u naar achter open. Het is dus noodzakelijk dat u hiervoor voldoende ruimte heeft. Een bovenlader is handig als u liever niet door uw knieën gaat tijdens het laden van de was in de machine.

Diverse afmetingen

 De wasmachines van AEG hebben standaard afmetingen. De voorladers hebben vaak een hoogte van 85 centimeter en een breedte van 60 centimeter. De diepte van deze wasmachines is vaan 60 centimeter. Een bovenlader is even diep, maar wel hoger en smaller. Denk daarbij aan een breedte van 40 centimeter en een hoogte van bijna 90 centimeter.

Energiezuinig wassen met een AEG wasmachine

De AEG wasmachines zijn zuinig in gebruik. Dat geldt zowel voor het water- als het stroomverbruik. Dankzij de speciale technologieën wordt de was in de machine gewogen. Daar wordt het verbruik op aangepast. Zo wast u altijd op de meest economische stand. Veel wasmachines zijn standaard uitgerust met koolborstels die de trommel laten draaien. Gaat u een AEG wasmachine kopen, kijk dan naar modellen zonder koolborstel, voor een machine die nog minder geluid maakt tijdens het wassen.

Let bij het kopen van een nieuwe wasmachine niet alleen op de laadcapaciteit, maar ook op het aantal toeren van de wasmachine. Dit is bijvoorbeeld 1200 of 1400 toeren per minuut. Hoe hoger het aantal toeren, hoe droger uw was wordt.

Een AEG wasmachine op maat

Bij Elektro Witgoed Outlet kiest u een AEG wasmachine die bij u past. Dit kan met een wasprogramma voor antiallergie zijn of met een stoomfunctie. De wasmachine van uw keuze bezorgen wij bij u thuis en wij verzorgen tevens de aansluiting.

Contact opnemen met Elektro Witgoed Outlet

Contactgegevens

Elektro Witgoed Outlet
De Rotstuin 22
7325 GC Apeldoorn

T: 055-3016266
E: info@elektrowitgoedoutlet.nl

Openingstijden

Maandag:  10.00 – 19.00 uur
Dinsdag:  10.00 – 19.00 uur
Woensdag:  10.00 – 19.00 uur
Donderdag:  10.00 – 19.00 uur
Vrijdag:  10.00 – 21.00 uur
Zaterdag:  09.00 – 17.00 uur
Zondag:  gesloten

Heeft u vragen over een van onze AEG wasmachines? Neem dan contact met ons op via 055-3016266 of stuur ons gerust een mail via info@elektrowitgoedoutlet.nl. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om ons assortiment te komen bekijken in onze showroom in Apeldoorn.

Scroll naar boven