fbpx

Amerikaanse Samsung Koelkast

Sorteren op

Uw selectie wordt aangepast... Even geduld alstublieft.

Een Amerikaanse koelkast is herkenbaar aan het robuuste ontwerp. De koelkasten zijn manshoog en hebben grote deuren. Dit geldt ook voor de Amerikaanse Samsung koelkast. In tegenstelling tot de traditionele koelkasten zijn de deuren van een Amerikaanse koelkast niet boven elkaar, maar naast elkaar gemonteerd. De ene helft is een koelgedeelte en de andere helft is bestemd voor de diepvries. Bekijk ons aanbod Amerikaanse Samsung koelkasten online of kom langs in onze showroom in Apeldoorn.

Amerikaanse Samsung koelkasten kopen

Ons assortiment van de Amerikaanse Samsung koelkasten is uitgebreid. Hierdoor vindt u een koelkast die precies past bij de inrichting van uw eigen keuken. Dit begint al bij de keuze van de kleur van de deurpanelen. U kunt de Amerikaanse koelkasten kopen in diverse kleuren, bijvoorbeeld rood, zilver, wit of zwart. Daarnaast heeft u de keuze uit een glanzend of mat paneel. Amerikaanse koelkasten hebben doorgaans een prominente plaats in de keuken, maar het is ook mogelijk de koelkast in te laten bouwen in uw bestaande of nieuwe keuken.

Een Amerikaanse Samsung koelkast met een eigen identiteit

De standaard modellen van de Amerikaanse Samsung koelkasten hebben twee deuren. Natuurlijk ontbreken bij de meeste types de bekende dispenser voor de ijsblokjes en de ingebouwde vriezer niet. Voor uw gemak kunt u een koelkast kopen waarbij een van de grote deuren verdeeld is in twee aparte vakken. Dankzij deze food showcase opent u het boven- en ondergedeelte onafhankelijk van elkaar. Dit heeft als voordeel dat er niet onnodig kou verloren gaat als u etenswaren uit de koelkast pakt.

Een passende koelkast voor ieder type huishouden

U let bij het kopen van een nieuwe koelkast uiteraard op de opbergcapaciteit die hij biedt. Hierbij kiest u een koelkast die bij uw gezinssamenstelling past. De koelkasten zijn verkrijgbaar met een inhoud van 535 liter tot 652 liter. De gemiddelde breedte ligt rond 90 centimeter. De hoogte van de Amerikaanse Samsung koelkast is standaard 1 meter en 78 centimeter.

Van standaard model tot luxe uitvoering

Wilt u een Amerikaanse Samsung koelkast kopen? Dan kijkt u niet alleen naar opbergcapaciteit. U denkt tevens na over wat u in uw koelkast zet. Heeft u veel flessen die gekoeld moeten worden? Dan kiest u voor een model met een extra flessenrek. Of u gaat voor de luxe versie met een ingebouwd family board. Hierbij heeft u een digitaal memobord tot uw beschikking of u speelt muziek af via het ingebouwde scherm.

De eigenschappen van de Amerikaanse Samsung koelkast

De wanden van deze koelkast zijn dun, maar goed geïsoleerd. De binnenkant van de koelkast is praktisch even groot als de buitenkant. In de openslaande deuren kunt u voldoende flessen kwijt en u heeft een ruim aantal legplanken tot uw beschikking.

Stille en zuinige koelkasten van Samsung

De Amerikaanse koelkasten van Samsung zijn stil in gebruik én zuinig in verbruik. U profiteert van de verschillende hoogwaardige technieken die in de koelkast zijn verwerkt. De etenswaren, zoals groenten, blijven bijvoorbeeld langer vers door het speciale gelijkmatige koelsysteem. Of u maakt gebruik van de functies power cool en power freeze om etenswaren sneller te koelen of in te vriezen voor een betere houdbaarheid. De diepvries ontdooit eens in de zoveel tijd automatisch, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Uw Amerikaanse Samsung koelkast online kopen

Bij Elektrowitgoedoutlet.nl koopt u de Amerikaanse koelkast van Samsung eenvoudig online of in de winkel. De gekozen koelkast bezorgen we natuurlijk graag bij u thuis. Daarbij is de montage inbegrepen, zodat u direct geniet van uw nieuwe Amerikaanse Samsung koelkast.

Contact opnemen met Elektro Witgoed Outlet

Contactgegevens

Elektro Witgoed Outlet
De Rotstuin 22
7325 GC Apeldoorn

T: 055-3016266
E: info@elektrowitgoedoutlet.nl

Openingstijden

Maandag:  10.00 – 19.00 uur
Dinsdag:  10.00 – 19.00 uur
Woensdag:  10.00 – 19.00 uur
Donderdag:  10.00 – 19.00 uur
Vrijdag:  10.00 – 21.00 uur
Zaterdag:  09.00 – 17.00 uur
Zondag:  gesloten

Wilt u meer weten over een van onze Samsung Amerikaanse koelkasten? Neem dan contact met ons op via 055-3016266 of stuur ons gerust een mail via info@elektrowitgoedoutlet.nl. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om ons assortiment te komen bekijken in onze showroom in Apeldoorn.

Winkelwagen
Scroll naar boven