fbpx
Nieuw in verpakking

Beko HTV8734XS01 – Was-droogcombinatie

Beko
Actie!

Oorspronkelijke prijs was: €839,00.Huidige prijs is: €739,00.


Betaal 3x €246,33 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 212251
conditie

merken

Productbeschrijving

Met de Beko HTV8734XS01 was-droogcombinatie kan je tot 8 kg kan wassen en 5 kg kan drogen. Ideaal voor wanneer je niet veel ruimte hebt en je, je was niet buiten kan laten drogen. Heb je een snel je favoriete broek of jurk nodig? Met het Wash&Wear programma was en droog je in minder dan een uur tijd. In de 15 beschikbare programma’s vind je onder andere een Wol programma, Xpress, Wash & Dry, en Wash & wear. Ook vindt je op deze wasdroogcombinatie een startuitstel functie (0-24 uur), een resttijdindicatie, anti-kreuk en een eindsignaal. De afmetingen van de Beko HTV8734XS01 zijn 84 x 60 x 59 cm (H x B x D).

Voordelen

  • Wash&Wear:1 kg wasgoed, schoon en droog in 1 uur
  • ProSmart™: energiezuinig, stiller en duurzamere motor
  • Beschikt over Smart-home functie HomeWhiz

Nadelen

  • Geen mogelijkheid om tussentijds was toe te voegen

RecycledTub™

De EcoTub is plastic afval omgevormd tot een waardevolle alternatieve grondstof. Ongeveer 60 gerecyclede PET-flessen zijn gebruikt in de trommel van deze wasmachine. Deze trommel is dus zuiniger op onze planeet zonder dat de kwaliteit of performance erdoor achteruit gaat.

 

Smart-home functie HomeWhiz

Deze was-droogcombinatie is voorzien van de smart-home functie HomeWhiz, een nieuwe tool waarmee de machine verbonden kan worden aan de speciale HomeWhiz app. Hiermee kun je deze machine opnemen in je thuisnetwerk en de machine vanuit elke plek in en om het huis uitlezen en bedienen. De app is te installeren op je Iphone of Android toestel.

*Download cycles : Mic, gordijnen, lingerie, knuffels, handdoeken

Programma’s
Daarnaast heeft de machine 15 programma’s, waaronder handwas, hemden, wol: Woolmark en de speciale programma’s Anticrease en Hygiëne+. Wil je de was liever op een later tijdstip later draaien? Dankzij de startuitstel is dit geen enkel probleem. Overigens is het gebruik van tradtioneel wasmiddel ook nog steeds mogelijk.

ProSmart™-invertermotor

Deze wasmachine heeft ProSmart™ motor. De naam zegt het al, deze motor gaat slim je was om maar ook met je energierekening. De motor heeft een borstelloze motorontwerp wat ervoor zorgt dat je niet alleen je was energiezuinig en duurzamer doet maar ook een stuk stiller. Zo kan je zuiniger nog steeds veel was draaien elke maand.

Zekerheid en garantie:
Op deze wasdroogcombinatie krijg je van Beko 2 jaar fabrieksgarantie en op de koolborstelloze BLDC motor ontvang je maar liefst 10 jaar motorgarantie. Daarnaast is de machine voorzien van een AquaWave trommel die extra zacht met je kleding omgaat en slijtage tegengaat. Verder is deze machine voorzien van een kinderbeveiliging, zodat kleine handjes niets kunnen veranderen aan de instellingen. Het Hi-Tech verwarmingselement beschermt tegen corrosie en vermindert kalkaanslaag. Het gaat tot 100 keer langer mee dan een standaard verwarmingselement.

AquaWave®

Het drogen van je kleding kan je kleding beschadigen. Gelukkig is dit niet het geval bij de Beko HTV8734XS01 Deze beschikt namelijk over het het AquaWave®-systeem. De deur is van gebogen glas en de de speciaal ontworpen peddels die het wasgoed in de trommel zorgen ervoor dat de trommel een golvende beweging maakt. Hierdoor wordt je kleding beter en voorzichtiger behandeld. Naast dat hij zuiniger met je kleding omgaat, droogt je kleding dankzij dit systeem ook beter.

Goed om te weten

Het is goed om te weten dat deze was-droogcombinatie een vrij hoog energieverbruik heeft en daardoor minder zuinig is. Houd ook rekening met dat je zelf moet opletten dat je niet te veel wasmiddel gebruikt. De Beko HTV8734XSO1 dosseert niet automatisch.

Beko HTV8734XS01 – Was-droogcombinatie
Oorspronkelijke prijs was: €839,00.Huidige prijs is: €739,00.
Scroll naar boven