fbpx

Boretti CFBG901AN2 gas fornuismet 5 branders, antraciet

Nieuw in verpakking | Boretti
Actie!

1.749,00


Betaal 3x €583,00 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 230103
conditie

merken

Type kookplaat

Gaskookplaat

plaatsing

aantal-kookzones

hoogte-in-cm

diepte-in-cm

kleur

energieklasse

De Boretti CFBG901AN/2 is een 90 cm. breed fornuis behorend tot de nieuwe Toscana lijn en uitgevoerd in de kleur antraciet. Daarbij is ook de bovenzijde van het fornuis antraciet.

Dit luxe fornuis heeft een 5-pits kookgedeelte met in het midden een 4,2 kW sterke dual fuel wokbrander. Bij deze wokbrander kan de binnenste en buitenste ring apart van elkaar bediend worden. Zo kan er op hoog vermogen gekookt worden (met de volledige kracht van 4,2 kW), maar ook gesudderd worden door alleen de kleine binnenste ring te ontsteken.

Het kookgedeelte is verder voorzien van messing branders welke automatisch ontstoken worden bij het opendraaien van de knoppen. Mocht tijdens het koken de vlam onverwacht uitwaaien, dan wordt het gas uit veiligheid vanzelf afgesloten.

Ruime oven
Onder het kookgedeelte bevindt zich een ruime oven met een inhoud van 87 liter. Deze oven heeft 9 functies en is voorzien van een energieklasse A label. Praktisch is de draaispit, de twee ovenroosters welke standaard meegeleverd worden en de telescopische geleiders (eenvoudig in en uitschuiven).

De Boretti CFBG901AN/2 heeft een een aansluitwaarde van 3 kW en is instelbaar van 50 tot 250 graden.

Winkelwagen
Boretti CFBG901AN2 gas fornuismet 5 branders, antraciet
1.749,00
Scroll naar boven