fbpx
Nieuw in verpakking

BORETTI CFBG902OW Fornuis 90 cm

Boretti | Gas | 90 cm breed
Actie!

Original price was: €2.499,00.Current price is: €1.999,00.


Betaal 3x €666,33 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 199279
conditie

merken

type-kookplaat

hoogte-in-cm

breedte-in-cm

diepte-in-cm

kleur

energieklasse

aantal-kookzones

aantal-ovens

De Boretti CFBG902OW is een fraai design fornuis uitgevoerd in de kleur oud-wit en voorzien van een antraciet vangschaal. Dit 90 cm. brede fornuis behoord tot de Toscana serie van Boretti en is uitgevoerd met een 5-pits kookgedeelte met daaronder twee energiezuinige ovens.

Het fornuis beschikt verder over een praktisch opbergruimte onder de oven (toegankelijk door middel van een klep) en heeft vier telescopisch verstelbare poten. Daarmee kan de CFBG902OW eenvoudig op gewenste hoogte afgesteld worden. Praktisch verder is de geforceerde mantelkoeling waardoor dit fornuis ook strak tussen twee keukenkasten geplaatst mag worden. Ondanks de dubbele oven kan dit fornuis – dankzij de aansluitwaarde van slechts 3,7 kW – gewoon op één groep worden aangesloten.

Kookgedeelte met 5 branders
Boretti heeft ervoor gekozen de nieuwe Toscana serie uit te voeren met 5 gasbranders. De branders in het midden is daarbij een dual fuel wokbrander waarbij de binnenste en buitenste brander apart van elkaar geregeld kunnen worden. Hierdoor kan deze brander als wokbrander (op 4,2 kW) maar ook als sudderbrander gebruikt worden.

Praktisch verder is de automatische vonkontsteking op alle branders en de thermokoppel vlambeveiliging (geen vlam = geen gas). Bovenop de branders liggen drie gietijzeren pandragers.

Twee ruime ovens
De beide ovens onder het kookvlak beschikken respectievelijk over 70 en 45 liter en zijn multifunctioneel (met hetelucht) en conventioneel (zonder hetelucht functie). De ovens hebben een temperatuur bereik van 50 tot 250 graden en zijn eenvoudig te bedienen door middel van de knoppen aan de voorzijde van het fornuis. Praktisch verder is de digitale programmeerbare tijdklok waarmee de timer ingesteld kan worden.

Winkelwagen
BORETTI CFBG902OW Fornuis 90 cm
Original price was: €2.499,00.Current price is: €1.999,00.
Scroll naar boven