fbpx
Nieuw in verpakking

BORETTI plasmafilter PURO QUADRO 800

| Boretti
Actie!

Original price was: €999,00.Current price is: €789,00.


Betaal 3x €263,00 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 230585
conditie

merken

breedte-in-cm

diepte-in-cm

De Boretti QUADRO800 plint model plasmafilter is een platte uitvoering dat op elke nieuwe en bestaande afzuigkap met een capaciteit van 800 m3/uur kan worden aangesloten.

Dit plasmafilter is innovatief omdat:
– Alle vervuilde lucht in zowel de keuken als de hele kamer wordt afgebroken voor 98 procent.
– Deze in tegenstelling tot traditionele koolstoffilters en andere plasmafilters levenslang mee gaat.
– Vervuilde lucht binnen no time schoon is, zonder ventilatieschacht naar buiten. Dit zorgt er ook voor dat huishoudens veel energie besparen.
– De Puro is niet alleen een filter voor afzuigkappen is, maar een echte luchtzuiveraar die pollen, bacteriën en alle allergene stoffen uit de lucht verwijdert, waaronder sigarettenrook.
– Het plasmafilter geen geluid maakt.

Schone lucht in de kamer
De Puro blaast pure, schone lucht de kamer in, verbruikt maximaal 10 watt en werkt met plasma-technologie. De lucht wordt grondig gezuiverd en wat overblijft is uiterst schone lucht.

De Puro heeft strenge keuringen doorstaan en is een echt luchtreinigingsapparaat. Wie niet kookt kan toch de afzuigkap zachtjes laten draaien. Belangrijk bij de Boretti Puro is om – voor en na gebruik van de afzuigkap – deze regelmatig gedurende 10 minuten aan te zetten op de laagste stand. Hiermee wordt zowel de keuken en de ruimte van lucht ververst, en reinigt het plasmafilter zichzelf. Het filter is eenvoudig te plaatsen waarbij alle benodigde aansluitmaterialen voor plaatsing van het filter meegeleverd worden. Het plasmafilter activeert zichzelf op het moment dat de afzuigkap wordt aangezet. De vervuilde lucht wordt op veilige wijze gezuiverd, waarna het filter de lucht verwerkt.

Winkelwagen
BORETTI plasmafilter PURO QUADRO 800
Original price was: €999,00.Current price is: €789,00.
Scroll naar boven