fbpx
Nieuw in verpakking

ELECTROLUX EIV64440BS kookplaat

Electrolux | Energieklasse A | Inductie | 60.00 cm breed | Inbouw
Actie!

Original price was: €799,00.Current price is: €649,00.


Betaal 3x €216,33 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 170900
conditie

merken

type-kookplaat

hoogte-in-cm

breedte-in-cm

diepte-in-cm

kleur

energieklasse

aantal-kookzones

plaatsing

Maximale nis breedte in cm

Levertijd 1-8 Werkdagen.

Uitstekende kwaliteit
Tijd is erg kostbaar voor u en u vindt het zonde om die te besteden aan wachten tot het water kookt? Dankzij de ELECTROLUX EIV64440BS SLIM-FIT inductiekookplaat met een modern design , in een unieke grijze uitvoering – verander je van gedachten! Versnel het koken met de Booster-functie , die het verwarmingsvermogen precies verhoogt wanneer je het nodig hebt. Zelfs als je het huis moet verlaten en moet stoppen met koken, doe het! De Stop & Go-functie helpt je het kookproces te pauzeren en vervolgens met dezelfde instellingen te hervatten. Vindt u het monteren van de plaat tijdrovend? Je stelt hem snel en eenvoudig in , zelfs in een dun 12 mm dik keukenwerkblad .

ELECTROLUX EIV64440BS SLIM-FIT inductiekookplaat modern design, grijze uitvoering, Boosterfunctie, Stop & Go-functie, past in een 12 mm dik werkblad
Multifunctioneel apparaat
Het paneel op de ELECTROLUX EIV64440BS SLIM-FIT inductiekookplaat biedt snelle toegang tot de bedieningselementen. De locatie van het bedieningspaneel kan net zo belangrijk zijn als het gebruiksgemak. Het bedieningspaneel van de kookplaat is zo ontworpen dat het zo gemakkelijk mogelijk is om toegang te krijgen tot het kookgerei en om het apparaat te bedienen.

Eco Timer is een functie die restwarmte gebruikt om te koken. Dankzij de 3-traps restwarmte-indicator kom je erachter welke verwarmingszones heet zijn. En de timer zelf telt de kooktijd af, zodat nadat de ingestelde tijd is verstreken, de kookplaat automatisch wordt uitgeschakeld.

De Lock-functie voorkomt onbedoelde wijzigingen aan de instellingen en verwijdert vuil. Eén aanraking van het sensorveld is voldoende om de vergrendelingsfunctie te activeren, die alle instellingen beveiligt totdat ze door de gebruiker worden uitgeschakeld.

ELECTROLUX EIV64440BS SLIM-FIT inductiekookplaat Eco-paneel Timer 3-traps restwarmte-indicatie timer Vergrendelingsfunctie
Makkelijk schoon te maken
Het oppervlak van de ELECTROLUX EIV64440BS SLIM-FIT kookplaat is zeer eenvoudig te reinigen . Het inductieverwarmingssysteem van de kookplaat verwarmt alleen de bodem van potten of pannen. Hierdoor blijft de omgeving altijd koel en veeg je eventueel gemorst eten zonder problemen op. Veeg het gewoon af met een doek om het weer sprankelend schoon te maken.

De ELECTROLUX EIV64440BS SLIM-FIT inductiekookplaat is gemakkelijk schoon te maken
Nog meer functies!
Dankzij het gebruik van de Infinite™ -zone krijg je grote en flexibele verwarmingszones die zich automatisch aanpassen aan de grootte en vorm van je kookgerei . Alle potten in gebruik! Met behulp van de Bridge-knop verbindt de Infinite-kookplaat twee zones zodat ze als één functioneren, met dezelfde temperatuur- en bedrijfstijdregeling. Vergemakkelijkt het koken in grote of langwerpige schalen. De Booster-functie daarentegen zorgt voor maximaal vermogen voor sneller koken.

ELECTROLUX EIV64440BS SLIM-FIT inductiekookplaat Infinite™ veld Brugknop verbindt twee kookzones Boosterfunctie
Optifix ™ . installeren
Dankzij de OptiFix™ -oplossing wordt de montage van de plaat vereenvoudigd door de plaat in het uitgesneden gat te steken . Het netsnoer is in de fabriek op het bord geïnstalleerd. Dit betekent een snelle en probleemloze installatie. Je plaatst hem eenvoudig in een werkblad van 12 mm dik boven de lades en een werkblad van 28 mm.

Technische specificaties Plaattype
: inductie
Bediening: touch control technologie
Positie van de bedieningselementen: voor in het midden
Verlichte bediening
Inductiezones met de booster optie
Front links gebied: inductie, 2300 / 3200W / 180x210mm
Links achter gebied: inductie, 2300 / 3200W / 180x210mm
Rechtsvoor gebied: inductie, 2300 / 3200W / 180x210mm
achter rechts gebied: inductie, 2300 / 3200W / 180x210mm
Automatische snelvoorverwarming
Kinderbescherming
akoestisch signaal met uitschakeling optie
Time aftelfunctie
EcoTimer™: de EcoTimer™-functie schakelt de warmte voor het einde van het koken uit om de restwarmte te gebruiken voor een efficiëntere onderbreking van het kookproces
CleverHeat™-functie: 3-stappenfunctie voor restwarmteregeling
Eenvoudige installatie

Installatie
Afmetingen [mm]: 590×520 Inbouwafmetingen
[mm]: 44x560x490
Zilverkleur

Energieverbruik
Totaal energieverbruik [W]: 7350

Overig
PNC-label: 949 596 834
Kabel [m]: 1,5
Spanning [V]: 220-240 / 400V2N

Winkelwagen
ELECTROLUX EIV64440BS kookplaat
Original price was: €799,00.Current price is: €649,00.
Scroll naar boven