fbpx
Nieuw in verpakking

Fulgor Milano FSRC 3606 P MG ED 2F MBK Fornuis

Fulgor Milano | 91.00 cm breed

Prijs op aanvraag


Betaal 3x €2498,33 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 237076
conditie

merken

hoogte-in-cm

breedte-in-cm

diepte-in-cm

Kleur van het product

Zwart

energieklasse

aantal-kookzones

Beschrijving FSRC 3606 P MG ED 2F MBK

De Fulgor Milano FSRC 3606 P MG ED 2F MBK is een 91 cm breed design fornuis uitgevoerd in het zwart met roestvrijstaal in een diepte van 70 cm. en voorzien van een super gaaf Amerikaans design. Dit fornuis behoort tot de Sofia serie van Fulgor Milano en biedt professionele kwaliteit welke niet onderdoet voor bekende merken als Viking, Wolf etc.

Perfecte gas branders
Het fornuis heeft 6 sterke Dual Fuel gasbranders waarbij de binnenste en buitenste ring apart van elkaar regelbaar zijn. Zo kan elke brander als klein sudderbrander maar ook als zeer sterke gasbrander. Het vermogen is daarbij regelbaar van 0,35 tot 4,5 kW per brander. Ideaal en zeer flexibel. Door de diepte van 70 cm. biedt dit fornuis zeer veel brander afstand: ideaal voor het plaatsen van grote pannen.

Multifunctionele oven
De oven onder het kookgedeelte is een elektrisch met hetelucht. Op deze stand is het mogelijk om op meerdere niveaus tegelijkertijd gerechten te bereiden. Praktisch verder is de ruime inhoud van de oven (161 liter) welke echter wel snel op temperatuur gebracht kan worden. Tot slot is de FF36EG voorzien van een pyrolyse functie waarmee de oven zichzelf op kind veilige wijze kan schoonbranden.

Winkelwagen
Fulgor Milano FSRC 3606 P MG ED 2F MBK Fornuis
Prijs op aanvraag
Scroll naar boven