fbpx

KEZA9315L Electrolux

Nieuw in verpakking | Electrolux
Actie!

1.049,00


Betaal 3x €349,67 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 214174
conditie

merken

Vergeet weken, sprankelend schoon is wat telt

 

800 SprayZone vaatwasser reinigt kookgerei krachtig, met drie keer betere reinigingsefficiëntie in vergelijking met de standaardprogramma’s. Inweken niet nodig. Een hogere waterdruk verwijdert etens- en vetresten en maakt de vaat elke keer weer sprankelend schoon.

 

SprayZone, een intensieve reiniging

 

Dankzij de SprayZone-functie krijgen potten en pannen een intensieve reiniging. De krachtige waterdruk reinigt alles op briljante wijze in de speciaal daarvoor bestemde ruimte. Het is drie keer beter dan de standaard, dus al je vaat is schoon.

 

Volledige dekking met SatelliteClean 

 

Uw borden komen er sprankelend schoon uit met SatelliteClean, tot drie keer beter dan de standaard. Dankzij de dubbel draaiende sproeiarm die de sproeihoek continu verandert, worden zelfs omvangrijke voorwerpen echt schoon.

 

Met QuickSelect hoef je niet te raden wanneer je de afwas moet doen

 

QuickSelect is de gemakkelijke manier om uw aangepaste programma te starten. Kies de programmatijd met de slider en voeg met één druk op de knop eventuele extra behandelingen toe.

 

ComfortRails zorgt goed voor uw borden

 

De manden in de vaatwasser schuiven soepel door de ComfortRails. De rails voorkomen dat de mand schommelt en schommelt, zodat glazen en borden worden beschermd. Beter voor de afwas en stiller ook.

 

Binnenverlichting om beter te kunnen zien.

 

Mis niets met de binnenverlichting. Het licht op in de vaatwasser, zodat je een duidelijk beeld krijgt van wat erin zit. Het is gemakkelijker om de vaatwasser te legen en te vullen

Winkelwagen
KEZA9315L Electrolux
1.049,00
Scroll naar boven