fbpx
Nieuw in verpakking

QUOOKER COMBI+ CLASSIC FUSION ROUND MESSING PATINA + CUBE – 22+CFRPTN

Quooker
Actie!

Oorspronkelijke prijs was: €3.345,00.Huidige prijs is: €2.849,00.


Betaal 3x €949,67 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 229555
Kleur

Messing Patina

Reservoirs

COMBI+ & CUBE

Kranen

Classic Fusion Round

Kraan Aansluiting

Koud- en Warmwaterleiding

Bruisend Water

Ja

merken

conditie

Quooker Combi+ Classic Fusion-Round Messing Patina + CUBE

Met deze Classic Fusion-Round Messing Patina maakt u uw landelijke keuken helemaal af. Niet alleen zorgt de klassieke uitstraling voor de perfecte sfeer, maar u heeft ook nog eens alle gemakken van een moderne keuken. De blinkende chromen uitloop geeft naast gewoon warm en koud water ook kokend water. Een echte 3 in 1 kraan dus! De kraan heeft een elegante ronde uitloop en is 360 graden draaibaar. Een grote pan water koken voor pasta, even snel een kopje thee zetten of de snijplank ontsmetten? Doordat u direct kokend water beschikbaar heeft uit de Quooker Combi+ Classic Fusion-Round Messing Patina bespaart u tijd, water en energie!

Veiligheid

Quooker onderscheidt zich door een enorm pakket aan veiligheidsmaatregelen. Ten eerste bedient u met de dubbel-druk-draaiknop de kokend water functie van de kraan. Op deze manier tapt u nooit onbedacht kokend water. Zodra u deze knop aanraakt gaat er een lichtring aan. Deze lichtring blijft branden zolang kokend water uit de kraan stroomt. Verder stroomt het kokende water niet in een massieve straal uit de kraan, maar in de vorm van kleine druppeltjes. Dankzij dit systeem brandt u niet direct uw handen wanneer deze in aanraking komen met het hete water. De uitloop van de kraan is dubbelwandig, waardoor u de uitloop veilig kunt aanraken.

Quooker Combi+ reservoir

Om direct kokend water te kunnen leveren zodra u de kraan opent, wordt er met het Combi+ reservoir constant 7 liter water op 110 graden Celsius bewaard. Dit reservoir plaatst u bijvoorbeeld onder uw kraan in een keukenkast. Normaliter kost het erg veel energie om water op 110 graden Celsius te bewaren. Echter door de door Quooker ontwikkelde en gepatenteerde hoogvacuümisolatie in combinatie met een warmtestralingsscherm is het apparaat extreem zuinig en compact. Het stand-by verbruik is dan ook maar 5 eurocent per dag, net zoals bij alle andere reservoirs van Quooker.

Net zoals bij het COMBI RESERVIOR levert dit reservoir niet alleen kokend water maar ook warm water tussen de 40 en 60 graden Celsius. Het verschil is dat u met het Combi+ reservoir onbeperkt warm water tot uw beschikking heeft. Met dit Quooker reservoir behoort niet alleen wachten op kokend maar ook op warm water tot de verleden tijd.

Wanneer de aanwezige warmwaterleiding niet kan worden afgedopt (maximaal 10 centimeter dode leiding) of wanneer er behoefte is aan een onbeperkte hoeveelheid warm water zonder wachttijd, wordt het Combi+ reservoir aanbevolen.

Standaard meegeleverd bij de Quooker Combi+ Classic Fusion-Round Messing Patina

Quooker Classic Fusion Round kraan in Messing Patina
Combi+ reservoir
Handleiding
Installatie-materiaal

QUOOKER COMBI+ CLASSIC FUSION ROUND MESSING PATINA + CUBE – 22+CFRPTN
Oorspronkelijke prijs was: €3.345,00.Huidige prijs is: €2.849,00.
Scroll naar boven