fbpx
Nieuw in verpakking

QUOOKER PRO3 CLASSIC FUSION ROUND MESSING PATINA + CUBE – 3CFRPTN

Quooker
Actie!

Oorspronkelijke prijs was: €3.045,00.Huidige prijs is: €2.599,00.


Betaal 3x €866,33 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 229440
Kleur

Messing Patina

Kranen

Classic Fusion Round

Reservoirs

PRO3 & CUBE

Kraan Aansluiting

Koud- en Warmwaterleiding

Bruisend Water

Ja

merken

conditie

5-in-1 Quooker kokend water kraan
Deze Quooker kokend waterkraan is een echte 5-in-1 oplosser: de kraan biedt zowel warm, koud, kokend, bruisend én gekoeld water. En dat uit één kraan! Hierdoor houdt je extra ruimte over op je aanrechtblad, een waterkoker is niet meer nodig. De uitloop is dubbelwandig, waardoor je je niet kunt verbranden aan de kraan. Middels de dubbel-druk-draai bedieningsknop kun je heel veilig kokend water tappen. Bovendien is de kraan 360 graden draaibaar.

Complete set: inclusief PRO3 boiler
Met de PRO 3 boiler heb je binnen een handomdraai 3 liter kokend water. Deze boiler kan toegepast worden wanneer er geen keukenboiler in het keukenkastje staat en er niet lang gewacht hoeft te worden op warm leidingwater. Het formaat van de boiler is 42x15x15 cm.

Quooker CUBE: voor gekoeld en bruisend water
Met de Quooker CUBE haal je naast koud, warm en kokend water nu ook bruisend en gekoeld water uit de Quooker-kraan. Aan de CUBE zit namelijk een koolzuurfles waarmee je tot wel 60 liter koud bruiswater tapt. Hierbij is er keuze uit twee bruisgraadniveaus én kun je met behulp van het interactieve display zien hoeveel bruis je nog kunt tappen. Dankzij het compacte formaat (50×15 cm) is de CUBE eenvoudig te plaatsen in het keukenkastje onder de gootsteen. Doordat de CO2-cilinder in een magnetische voet tegen de CUBE aan wordt geplaatst, kan deze niet omvallen en ben je verzekerd van een veilig montagesysteem.

Tijdloze RVS kleur
De kokend water kraan is uitgevoerd in mooi Messing Patina. Messing Patina is een Unieke maar toch Luxe stijl voor je keuken

Met een prachtig klassiek design
Deze Classic kraan van Quooker heeft een klassieke uitstraling. Dit komt door kleine details op de uitloop en de greep van de kraan. Deze kraan past hierdoor perfect in landelijke keukens. Maar het kan ook heel gaaf zijn om deze kraan te combineren met een moderne keuken.

QUOOKER PRO3 CLASSIC FUSION ROUND MESSING PATINA + CUBE – 3CFRPTN
Oorspronkelijke prijs was: €3.045,00.Huidige prijs is: €2.599,00.
Scroll naar boven