fbpx
Nieuw in verpakking

QUOOKER FUSION SQUARE MESSING PATINA LOSSE KRAAN – KFSPTN

Quooker | Fusion Square
Actie!

Original price was: €1.051,00.Current price is: €899,00.


Betaal 3x €299,67 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 223438
conditie

merken

kleur

Kranen

Fusion Square

Quooker Fusion-Square kraan in Messing Patina finish

De Quooker Fusion-Square in Messing Patina is een unieke bronskleurige kraan die blood zal staan aan zogenaamd edelroest. Geen enkel exemplaar zal daardoor hetzelfde zijn. Afhankelijk van de blootstelling aan lucht en vocht zal deze kraan zijn eigen uitstraling krijgen door middel van natuurlijke corrosie, ook wel Patina genoemd. Zelfs het aanraken van de kraan zal zijn invloed hebben. Op die manier wordt de kraan een waar persoonlijk object in uw keuken.

Met de speciale dubbel-druk-draai bedieningsknop bedient u de kokend water functie van de kraan. Zodra u deze knop aanraakt gaat er een lichtring aan. Deze lichtring blijft branden zolang kokend water uit de kraan stroomt. Verder stroomt het kokende water niet in een massieve straal uit de kraan, maar in de vorm van kleine druppeltjes. Dankzij dit systeem brandt u niet direct uw handen wanneer deze in aanraking komen met het hete water. De uitloop van de kraan is dubbelwandig. Hierdoor kunt u de uitloop altijd veilig aanraken. Dit alles voor de VEILIGHEID.

Let op: U kunt de Fusion alleen als losse kraan bestellen indien u reeds in het bezit bent van een nieuw reservoir. Check daarvoor het serienummer: begint deze met CCD of CCW, dan is uw reservoir geschikt. Alle ketels van de oude modellen zijn niet geschikt voor het gebruik in combinatie met een Quooker Fusion.

Winkelwagen
QUOOKER FUSION SQUARE MESSING PATINA LOSSE KRAAN – KFSPTN
Original price was: €1.051,00.Current price is: €899,00.
Scroll naar boven