fbpx
Nieuw in verpakking

QUOOKER PRO3 FUSION SQUARE MESSING PATINA – 3FSPTN

Quooker | Fusion Square | PRO3 | koud- en warmwaterleiding
Actie!

Original price was: €1.645,00.Current price is: €1.395,00.


Betaal 3x €465,00 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 222322
conditie

merken

kleur

Kraan aansluiting

koud- en warmwaterleiding

Reservoirs

PRO3

Kranen

Fusion Square

Bruisend Water

Nee

Quooker Fusion-Square kraan in Messing Patina finish

De Quooker PRO3 Fusion-Square in Messing Patina is een unieke bronskleurige kraan die zal verjaren als een mooie leren tas. Geen enkel exemplaar zal daardoor hetzelfde zijn. Afhankelijk van de blootstelling aan lucht en vocht zal deze kraan zijn eigen uitstraling krijgen door middel van natuurlijke corrosie, ook wel Patina of edelroest genoemd. Zelfs het aanraken van de kraan zal zijn invloed hebben. Op die manier wordt de kraan een waar persoonlijk object in uw keuken.

Met de speciale dubbel-druk-draai bedieningsknop bedient u de kokend water functie van de kraan. Zodra u deze knop aanraakt gaat er een lichtring aan. Deze lichtring blijft branden zolang kokend water uit de kraan stroomt. Verder stroomt het kokende water niet in een massieve straal uit de kraan, maar in de vorm van kleine druppeltjes. Dankzij dit systeem brandt u niet direct uw handen wanneer deze in aanraking komen met het hete water. De uitloop van de kraan is dubbelwandig. Hierdoor kunt u de uitloop veilig aanraken. Dit alles voor de VEILIGHEID

Quooker PRO3 reservoir

Om direct kokend water te kunnen leveren zodra u de kraan opent, wordt er constant 3 liter water op 110 graden Celsius in een reservoir bewaard. Dit reservoir kunt u onder de kraan in het keukenkastje plaatsen. Normaal gesproken kost het erg veel ENERGIE om water op 110 graden Celsius te bewaren. Echter door de door Quooker ontwikkelde en gepatenteerde hoogvacuümisolatie in combinatie met een warmtestralingsscherm is het apparaat extreem zuinig en compact. Het stand-by verbruik is dan ook maar 5 eurocent per dag.

Kies voor het PRO3 reservoir als u gebruik blijft maken van uw huidige warme waterleiding. Het PRO3 reservoir zorgt voor het kokende water en uw bestaande leidingen zorgen voor warm en koud. Heeft u liever dat ook warm water wordt geleverd door het Quooker reservoir? Ga dan voor de COMBI.

Standaard meegeleverd bij de Quooker PRO3 Fusion-Square Messing Patina

  • Quooker Fusion Square kraan – 3FSPTN
  • Quooker PRO3 reservoir
  • Handleiding
  • Installatie-materiaal
Winkelwagen
QUOOKER PRO3 FUSION SQUARE MESSING PATINA – 3FSPTN
Original price was: €1.645,00.Current price is: €1.395,00.
Scroll naar boven