fbpx
Nieuw in verpakking

QUOOKER PRO3 NORDIC SQUARE TWINTAP CHROOM – 3NSCHRTT

Quooker | Nordic Square Twintaps | PRO3 | koud- en warmwaterleiding
Actie!

Oorspronkelijke prijs was: €1.250,00.Huidige prijs is: €1.159,00.


Betaal 3x €386,33 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 222240
conditie

merken

kleur

Kraan aansluiting

koud- en warmwaterleiding

Kranen

Nordic Square Twintaps

Reservoirs

PRO3

Bruisend Water

Nee

Quooker Nordic-Square Twintap Chroom

De Quooker Nordic-Square Twintap Chroom is een set kranen bestaande uit een kokend water kraan en een mengkraan in hetzelfde design met een vierkante uitloop. De kokend water kraan is in hoogte verstelbaar en is 360 graden draaibaar.

Met de speciale dubbel-druk-draai bedieningsknop bedient u de kokend water functie van de kraan. Zodra u deze knop aanraakt gaat er een lichtring aan. Deze lichtring blijft branden zolang kokend water uit de kraan stroomt. Verder stroomt het kokende water niet in een massieve straal uit de kraan, maar in de vorm van kleine druppeltjes. Dankzij dit systeem brandt u niet direct uw handen wanneer deze in aanraking komen met het hete water. De uitloop van de kraan is dubbelwandig. Hierdoor kunt u de uitloop veilig aanraken. Dit alles voor de veiligheid.

Quooker PRO3 reservoir

Om direct kokend water te kunnen leveren zodra u de kraan opent, wordt er constant 3 liter water op 110 graden Celsius in een reservoir bewaard. Dit reservoir plaatst u bijvoorbeeld onder uw kraan in een keukenkast. Normaliter kost het erg veel energie om water op 110 graden Celsius te bewaren. Echter door de door Quooker ontwikkelde en gepatenteerde hoogvacuümisolatie in combinatie met een warmtestralingsscherm is het apparaat extreem zuinig en compact. Het stand-by verbruik is dan ook maar 5 eurocent per dag.

Kies voor het PRO3 reservoir als u gebruik blijft maken van uw huidige warm waterleiding. Het PRO3 reservoir zorgt voor het kokende water en uw bestaande leidingen zorgen voor warm en koud.

Standaard meegeleverd Nordic Square Twintap Chroom

Quooker Nordic Square Mengkraan
Quooker Nordic Square Kookkraan
Quooker PRO3 reservoir
Handleiding
Installatie-materiaal

Winkelwagen
QUOOKER PRO3 NORDIC SQUARE TWINTAP CHROOM – 3NSCHRTT
Oorspronkelijke prijs was: €1.250,00.Huidige prijs is: €1.159,00.
Scroll naar boven