fbpx
Nieuw in verpakking

Siemens KF96NAXEA Amerikaanse koelkast

Siemens | Zwart Rvs | Water en ijs dispenser | 91.00 cm breed
Actie!

Original price was: €2.299,00.Current price is: €2.149,00.


Betaal 3x €716,33 met In3 (0% rente)

Ontvang €50,- korting bij afhalen


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 190582
conditie

merken

type-koelkast

water-of-ijs-dispenser

mini-bar-of-door-in-door

plaatsing

energieklasse

inhoud-koel

inhoud-vries

positie-vriesvak

vriessysteem

hoogte-in-cm

breedte-in-cm

diepte-in-cm

decibel-geluid

kleur

De Siemens KF96NAXEA Amerikaanse koelkast heeft een netto inhoud van 605 liter, en biedt daardoor veel ruimte voor het bewaren van etenswaren. Daarvan neemt het koelgedeelte 405 liter in en het vriesgedeelte 200 liter. De Amerikaanse koelkast is 183 cm hoog en heeft een breedte van 91 cm, met een diepte van 73 cm. Deze koelkast heeft energielabel E. Het apparaat is voorzien van no frost zodat je het vriesgedeelte nooit hoeft te ontdooien.

Voordelen van de Siemens KF96NAXEA

  • No Frost: je hoeft de Amerikaanse koelkast nooit te ontdooien.
  • HyperFresh: groente en fruit blijven langer vers in deze lade
  • Home Connect: bedien de koelkast op afstand met de Home Connect app.
  • De koelkast behoudt de perfecte temperatuur door de SuperCooling technologie.
  • Stevige legplateaus die ook geschikt zijn voor zwaardere producten.

 

Nooit meer ontdooien met NoFrost

Het vervelende klusje van de Amerikaanse koelkast ijsvrij maken is voorgoed voorbij, met de No Frost technologie. De Siemens KF96NAXEA Amerikaanse koelkast is uitgerust met No Frost, wat betekent dat je nooit hoeft te ontdooien. Lucht in de Amerikaanse koelkast blijft droog, door de constante luchtcirculatie en daardoor ontstaat er geen ijsvorming in de Amerikaanse koelkast. Daarnaast blijft de temperatuur door de luchtcirculatie in de gehele Amerikaanse koelkast zeer constant.

HyperFresh

Langere versheid van groeten en fruit dankzij HyperFresh. De luchtvochtigheid is in te stellen met de knop en groeten en fruit worden op een optimale lage temperatuur bewaard.

Home Connect

Bekijk alle instellingen van de koelkast met Home Connect. Met de app kunt je de temperatuurinstellingen exact aanpassen zoals je wenst. Naast dat je de huidige instellingen kunt bekijken en aanpassen, krijg je bijvoorbeeld ook een melding op je smartphone als de deur te lang open staat.

SuperCooling

De temperatuur in de koelkast wordt tijdelijk verlaagd als je nieuwe etenswaren in de koelkast legt. Daarmee voorkomt SuperCooling technologie dat de koelkast opwarmt.

Veiligheidsglas

Een koelkast die beschikt over een veiligheidsglas biedt nog meer gemak. Deze glazen plateaus kan je namelijk eenvoudig op de gewenste hoogte in de koelkast schuiven. Het glas is sterk genoeg om meerdere producten te dragen.

LED-verlichting

LED-verlichting zorgt ervoor dat de koelkast goed verlicht is zonder dat je verblind wordt. Met de LED-verlichting kun je de inhoud van de koelkast goed zien. Bovendien zijn LED-lampen energiezuinig en duurzaam.

Winkelwagen
Siemens KF96NAXEA Amerikaanse koelkast
Original price was: €2.299,00.Current price is: €2.149,00.
Scroll naar boven