fbpx
Nieuw in verpakking

Smeg C92IPN2 inductie fornuis met 5 zones / zones, mat zwart

Actie!

Oorspronkelijke prijs was: €3.299,00.Huidige prijs is: €2.949,00.


Betaal 3x €983,00 met In3 (0% rente)

Ontvang €50,- korting bij afhalen


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 274034
merken

conditie

hoogte-in-cm

breedte-in-cm

diepte-in-cm

Beschrijving C92IPN2
De Smeg C92IPN2 is het nieuwste design fornuis van Smeg volledig uitgevoerd in het mat zwart en voorzien van een kookgedeelte met 5 inductie zones met daaronder 2 ovens. Dit fornuis heeft vijf inductie kookzones welke door middel van de knoppen aan de voorzijde bediend worden. Dit fornuis heeft voor beide ovens een energieklasse A label

Kookgedeelte
Het kookvlak heeft een bridge zone aan de linker kant waarbij twee losse zones samengevoegd kunnen worden tot één grote langwerpige zone. Daarmee kunt u grotere pannen, grillplaten, teppanyaki bakplaten en vispannen gebruiken. Praktisch verder is de boost stand voor extra vermogen bij elke zone en de mogelijkheid van het programmeren van de timer.

Multifunctionele en conventionele oven
De grote oven links is uitgevoerd met hetelucht, grill en onder/bovenwarmte functie, waarbij verschillende functies ook met elkaar gecombineerd kunnen worden. Dit is eenvoudig in te regelen door middel van een draaiknop met programmastanden met daarnaast een knop voor het inregelen van de temperatuur. Deze is verstelbaar van 50 tot 280 graden. De oven beschikt verder over een pyrolyse functie voor complete reiniging van de oven. Na afloop dient u alleen de verkoolde resten van de bodem van de oven te verwijderen.

De kleine oven rechts is conventioneel en beschikt over onder/bovenwarmte en een grill functie.

Onder de ovens is een praktische opbergruimte waar bakplaten en roosters die niet gebruikt worden in geplaatst kunnen worden.

Installatie van de C92IPN2 in uw keuken
Voor plaatsing van dit fornuis heeft u een 3-fasen 16 Ampère elektra aansluiting nodig ivm de aansluitwaarde van 11 kW. Belangrijk is om dit voor aanschaf van het fornuis goed uit te zoeken. De C92IPN2 mag verder strak tussen twee keukenkasten gemonteerd worden dankzij de aanwezigheid van geforceerde mantelkoeling. Door de telescopische poten onder het fornuis kunt u eenvoudig het fornuis op de gewenste hoogte plaatsen. Bij keukens hoger dan 93,5 cm. dient u wel verhoogde telescopische poten mee te bestellen.

Smeg C92IPN2 inductie fornuis met 5 zones / zones, mat zwart
Oorspronkelijke prijs was: €3.299,00.Huidige prijs is: €2.949,00.
Scroll naar boven