fbpx
Nieuw in verpakking

Steel Enfasi 90 EQ9F-5FI NF Fornuis

Steel | Inductie | 90 cm breed
Actie!

Original price was: €6.999,00.Current price is: €5.399,00.


Betaal 3x €1799,67 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 230329
merken

type-kookplaat

plaatsing

hoogte-in-cm

breedte-in-cm

diepte-in-cm

kleur

energieklasse

aantal-kookzones

Aantal ovens

1

Oven optie's

, , ,

conditie

Kookgedeelte:
De vijf inductie zones worden aangestuurd via de knoppen aan de voorzijde, ondersteund met het display op de glasplaat zelf waar de instellingen weergegeven worden. Naast de 9 verschillende standen beschikken de inductie kookzones over 3 handige ‘tussenstanden’:
– Het eerste streepje zorgt voor een temperatuur van 44 graden. Ideaal voor het smelten van boter, chocolade e.d.
– Het tweede streepje op de knop voor een temperatuur van 74 graden. Ideaal voor het warm houden van gerechten.
– Het derde streepje op de knop biedt een temperatuur van 92 graden, ideaal voor het ‘warm houden’ van gerechten zonder dat deze aan de kook komen.

Daarnaast biedt elke zone een ‘P’ functie welke staat voor PowerBoost en zorgt voor extra vermogen. Tot slot is het met de ‘A’ functie op de knop mogelijk om een gerecht aan de kook te brengen en daarna de gekozen stand te behalen.

Multifunctionele oven
Onder het kookvlak is een zuinige en ruime oven met een inhoud van 91 liter geplaatst. Naast onder- en bovenwarmte beschikt deze oven ook over een grill en hetelucht functie. Tevens is het mogelijk diverse functies met elkaar te combineren. De oven heeft een ruime inhoud van 91 liter en beschikt over een energieklasse A label. De oven is voorzien van TFT dispay met timer functie waarmee de bereidingstijd geprogrammeerd kan worden. De oven heeft een maximale temperatuur van 315 graden en beschikt over Innvent Twin Air ventilatie systeem voor betere warmte verdeling.

Praktisch verder is de klep welke toegang geeft tot de opbergruimte onder de oven. Ideaal voor het plaatsen van uw bakplaten, roosters e.d. welke u niet gebruikt.

Installatie van de EQ9F-5FI NF
Dit Steel inductie fornuis heeft een aansluitwaarde van 10,1 kW. Voor installatie van dit fornuis is een 3 fasen 16 Ampere / 230 Volt elektra aansluiting nodig. Indien u hier vragen over heeft of hulp bij nodig heeft, dan horen wij dit graag van u. Praktisch verder bij dit fornuis is het ontbreken van de opstaande rand waardoor – in combinatie met de geforceerde mantelkoeling – dit fornuis ook strak in een kookeiland geplaatst kan worden. Met behulp van de telescopische verstelbare poten onder de oven kan het fornuis eenvoudig op de door u gewenste hoogte gesteld worden.

Winkelwagen
Steel Enfasi 90 EQ9F-5FI NF Fornuis
Original price was: €6.999,00.Current price is: €5.399,00.
Scroll naar boven