fbpx

Was-droogcombinatie

Was droogcombinatie kopen

Sorteren op

Uw selectie wordt aangepast... Even geduld alstublieft.

Een was droogcombinatie goedkoop kopen, soms voor driekwart van de nieuwprijs! Ons assortiment was droogcombinaties bestaat uit showroommodellen, artikelen uit een restpartij of met lichte, oppervlakkige schade. U ontvangt altijd garantie op uw was droogcombinatie. Daarnaast bieden we gratis bezorging en montage. U heeft de keuze uit merken als Bosch, Beko en AEG. Bezoek onze showroom in Apeldoorn of neem bij vragen contact op via 055 – 301 62 66.

Wat is een was droogcombinatie?

Een was droogcombinatie is, de naam zegt het al, een wasmachine en droger in 1. De was droogcombinatie wordt vaak in eerste instantie aangeschaft vanwege de ruimtebesparing en het gemak. U doet de was in de machine en deze draait een volledig programma: wassen, spoelen, centrifugeren en drogen. De vuile was gaat erin en komt er droog en fris uit. Uw schone was vliegt direct weer de kast in!

Keuzehulp bij een wasmachine en droger in 1

Bij de zoektocht naar een geschikte wasmachine droger combinatie zijn er naast de prijs andere specificaties waar u op kunt letten. Bent u op zoek naar een losstaande wasdroger of een inbouw? Voor een klein huishouden is een kleine wastrommel waarschijnlijk voldoende, grote gezinnen zijn beter af met een grotere capaciteit. We bieden enkel A-merken aan met een milieulabel van minimaal B tot maximaal A+++. Dit geldt tevens voor onze wasmachines en wasdrogers.

  • Ruimtebesparend
  • Goedkoper dan twee losse toestellen
  • Schone was in één programma

Best geteste was droogcombinaties van 2018

Onze Beko was droogcombinaties zijn in 2018 door de Consumentenbond benoemd tot de beste machines als het gaat om prijs-kwaliteitverhouding. 35% van de Samsung-klanten gaf daarnaast aan bij een volgende machine opnieuw voor een Samsung te kiezen. Dit maakt hen bovengemiddeld merkentrouw. Al onze wasdrogers van A-merken kwamen met een rapportcijfer van ten minste 7,8 uit de test.

Wasdroger aanbiedingen

Door ons aanbod aan showmodellen en machines uit restpartijen bieden we u de beste was droogcombinaties voor een scherpe prijs. Hierdoor kunnen we u verschillende machines in nieuwstaat tegen soms wel driekwart van de nieuwprijs. Wist u dat de gemiddelde levensduur van een was droogcombinatie 10 jaar is? Op deze manier investeert u in een duurzaam product met een milieuvriendelijk energielabel.

Gegarandeerd garantie op uw was droogcombinatie

We verkopen iedere wasdroger inclusief garantie. Afhankelijk van de nieuwstaat van de was droogcombinatie heeft u recht op minstens 3 maanden garantie. Per artikel vindt u op de productpagina terug wat de staat van het product is. Op gebruikte artikelen geven we 3 maanden garantie. Outletproducten leveren we standaard met 1 jaar garantie. Voor beide garanties geldt dat de reparaties door onze eigen technische afdeling worden uitgevoerd. Op nieuwe producten geldt een standaard fabrieksgarantie van 2 jaar. Deze garantie wordt door de fabrikant afgehandeld. Wij fungeren in deze als uw tussenpersoon. Voor de rest van ons assortiment gelden dezelfde garantievoorwaarden. Kijk daarom ook eens bij onze stofzuigers, tv’s en vaatwassers.

Bezoek onze XXL-showroom in Apeldoorn

We bieden u graag de mogelijkheid om een kijkje in onze collectie nemen. Kom daarom onze was droogcombinaties ter plekke bekijken. Onze showroom bestaat uit maar liefst 2.000 m² aan elektro- en witgoedartikelen: van complete keukens tot stofzuigers. We staan u graag te woord en adviseren u welke was droogcombinatie het best bij uw wensen aansluit.

Contactgegevens

Elektro Witgoed Outlet
De Rotstuin 22
7325 GC Apeldoorn

T: 055 – 301 62 66
E: info@elektrowitgoedoutlet.nl

Openingstijden

Maandag: 10.00 – 19.00 uur
Dinsdag: 10.00 – 19.00 uur
Woensdag: 10.00 – 19.00 uur
Donderdag: 10.00 – 19.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

Bel, mail of app ons!

Voor meer gedetailleerde informatie over een was droogcombinatie whatsappt u het typenummer naar 06 – 23 55 89 65. We sturen u dan extra foto’s van het gewenste model. Stuur een mail naar info@elektrowitgoedoutlet.nl voor verdere vragen. Of bel naar 055 – 301 62 66 om direct een medewerker te spreken. Maak telefonisch direct een afspraak voor gratis bezorging en montage.

Scroll naar boven