fbpx
Nieuw in verpakking

QUOOKER CLASSIC NORDIC ROUND RVS LOSSE KRAAN – KCNRRVS

Quooker | Classic Nordic Round single tap
Actie!

Oorspronkelijke prijs was: €751,00.Huidige prijs is: €599,00.


Betaal 3x €199,67 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 223552
conditie

merken

kleur

Kranen

Classic Nordic Round single tap

Quooker Kokendwaterkraan Classic Nordic Round RVS

De Quooker Classic Nordic Round is een kokend water kraan die te gebruiken is naast uw bestaande mengkraan. Met de nieuwe klassieke ronde vormgeving past deze Nordic Round naast iedere klassiek vormgegeven mengkraan. Deze kraan levert uitsluitend kokend water.

De kraan bevat een dubbelwandige uitloop zodat deze niet te heet wordt om vast te pakken. U drukt de ring twee keer naar beneden met een kwartslag draai. U ziet de rode lichtring oplichten. Hieraan kan u zien dat de kokendwater tap geactiveerd is.

De kraan is ook in hoogte verstelbaar zodat u zonder spatten grote pannen of kopje thee kan vullen. Door de druppelvormige, niet massieve straal voorkomt u spatten en verbranding en is veilig voor de hele familie. De kraan kan 360 graden gedraaid worden en bevat de afmetingen van maximaal hoogte 405mm, Uitloop 160mm en 32 mm dikte.

De kraan wordt zonder boiler geleverd, deze die u hierbij aan te schaffen. De Classic kraan is ook in een vierkante variant verkrijgbaar (square) en met 3 afwerking (Chroom, RVS en Nikkel Glans)

QUOOKER CLASSIC NORDIC ROUND RVS LOSSE KRAAN – KCNRRVS
Oorspronkelijke prijs was: €751,00.Huidige prijs is: €599,00.
Scroll naar boven