fbpx
Nieuw in verpakking

QUOOKER COMBI FLEX CHROOM + CUBE – 22XCHR

Quooker | Flex | COMBI | alleen koudwaterleiding
Actie!

Oorspronkelijke prijs was: €2.595,00.Huidige prijs is: €2.345,00.


Betaal 3x €781,67 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 224350
conditie

merken

kleur

Kranen

Flex

Reservoirs

COMBI

Kraan aansluiting

alleen koudwaterleiding

Bruisend Water

Ja

Quooker Combi Flex Chroom + CUBE: de 3 in 1 kraan die overal bij kan.

In de unieke uitloop van de Quooker Flex zit een flexibel uittrekbare tuit. Deze tuit werkt als een handdouche. Op deze manier kunt u de straal overal naar toe richten. Uitermate geschikt voor als u bijvoorbeeld borden, groente of de wasbak wilt reinigen. Meer dan deze kraan heeft u niet nodig. Net als de Quooker Fusion is de Quooker Combi Flex Chroom ook een 3 in 1 kraan. Hiermee kunt u dus zowel warm, koud als kokend water tappen. De finish waar u uit kunt kiezen zijn chroom, rvs of zwart

Zorgeloze veiligheid

Ook bij deze innovatie heeft Quooker weer uitgebreid nagedacht over de veiligheid. Zodra de tuit is uitgetrokken kunt u geen kokend water tappen. Verder beschikt de kraan over de standaard veiligheidsvoorzieningen van Quooker: dubbele druk-draai bedieningsknop voor de kokend water functie, vernevelde straal dat spetteren voorkomt, lichtring die aangaat als er kokend water uit komt en een dubbelwandige uitloop waardoor u niet uw handen aan de uitloop kunt verbranden.

Quooker Combi reservoir

Om direct kokend water te kunnen leveren zodra u de kraan opent, wordt er met het Combi reservoir constant 7 liter water op 110 graden Celsius bewaard. Dit reservoir plaatst u bijvoorbeeld onder uw kraan in een keukenkast. Normaliter kost het erg veel energie om water op 110 graden Celsius te bewaren. Echter door de door Quooker ontwikkelde en gepatenteerde hoogvacuümisolatie in combinatie met een warmtestralingsscherm is het apparaat extreem zuinig en compact. Het stand-by verbruik is dan ook maar 5 eurocent per dag, net zoals bij alle andere reservoirs van Quooker.

In tegenstelling tot het pro vaq reservoir levert het Combi reservoir niet alleen kokend water maar ook warm water tussen de 40 en 60 graden Celsius. Met dit Quooker reservoir is niet alleen wachten op kokend, maar ook wachten op warm water verleden tijd.

Indien er geen warmwaterleiding aanwezig is, wordt het Combi reservoir aanbevolen. Dit is tevens de meest energiezuinige oplossing.

Standaard meegeleverd bij de Quooker Combi Flex Chroom

Quooker Flex kraan Chroom
Quooker Combi reservoir 22XCHR
Handleiding
Installatie-materiaal

QUOOKER COMBI FLEX CHROOM + CUBE – 22XCHR
Oorspronkelijke prijs was: €2.595,00.Huidige prijs is: €2.345,00.
Scroll naar boven