fbpx
Nieuw in verpakking

QUOOKER CUBE LOS RESERVOIR

Quooker | CUBE
Actie!

Original price was: €1.100,00.Current price is: €899,00.


Betaal 3x €299,67 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 223533
conditie

merken

kleur

Reservoirs

CUBE

uooker CUBE Los Reservoir

Met de Quooker CUBE los reservoir maakt u van uw huidige 3-in-1 kraan in één klap een een 5-in-1 kraan. Dankzij deze upgrade kunt u dus tevens gaan genieten van heerlijk bruisend en gekoeld gefilterd water zonder aanpassingen op uw aanrecht! U plaatst de CUBE in het keukenkastje naast het Quooker reservoir. Door de meegeleverde CO2-cilinder kunt u 60 liter bruisend water tappen. Dit maakt het gebruik van plastic flessen volgoed overbodig en u bent ook nog eens goedkoper uit dan in de supermarkt.

Om bruisend water te tappen drukt en draait u één keer waarbij de lichtring blauw wordt. Indien u de draaiknop iets langer vasthoudt, dan komt er enkel gekoeld water uit de kraan. Vergissen met kokend water is niet mogelijk. U kunt op het display van de CUBE zien hoeveel bruisend water er nog beschikbaar is. Tevens is hier de bruisgraad in te regelen naar een zachtere bruis. Vanwege de hoge kwaliteit van het water in Nederland is een filter niet altijd nodig.

Is mijn Quooker geschikt voor een CUBE?

De Quooker CUBE is als los reservoir te bestellen om te gebruiken met uw huidige kraan, afhankelijk van de datum waarop uw Quooker is uitgeleverd door ons of door het bedrijf waar u hem destijds gekocht heeft. Deze nieuwe CUBE werkt alleen met kranen en reservoirs die uitgeleverd zijn vanaf oktober 2017. Hoe weet u of uw Quooker hieronder valt? Controleer het serienummer op zowel de kraan als het reservoir.

Reservoir: begint het serienummer met VBW, VCW, CCW of CPW? Dan is uw reservoir geschikt. Het serienummer staat op een grote sticker op het reservoir.
Kraan: serienummers die beginnen met QW0 of QW1 zijn te gebruiken in combinatie met een CUBE. Het serienummer van de kraan bevindt zich op het labeltje dat bevestigd is aan de kabel die loopt van de kap van het reservoir naar de kraan.

Hoe werkt het bruisende water precies?

Het CUBE reservoir zorgt voor het gezuiverde en bruisende water. Door de CO2-cilinder kunt u 60 liter bruisend water tappen. Een fles bruisend water kost u daarmee 0,25 cent. Goedkoper dan de supermarkt. .

Afmetingen

De CUBE is 22,3 x 34 x 50 cm (bxdxh). Het CO2-cilinder vraagt om 6,5 cm extra ruimte aan de zij- of voorkant, afhankelijk hoe u de CUBE neerzet.

Winkelwagen
QUOOKER CUBE LOS RESERVOIR
Original price was: €1.100,00.Current price is: €899,00.
Scroll naar boven