fbpx
Nieuw in verpakking

QUOOKER PRO3 FLEX CHROOM – 3XCHR

Quooker | Flex | PRO3 | koud- en warmwaterleiding
Actie!

Original price was: €1.195,00.Current price is: €1.035,00.


Betaal 3x €345,00 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 222269
conditie

merken

kleur

Kraan aansluiting

koud- en warmwaterleiding

Kranen

Flex

Reservoirs

PRO3

Bruisend Water

Nee

Quooker PRO3 Flex Chroom: de 3 in 1 kraan die overal bij kan.

De Flex is de unieke kokend water kraan met een handige uittrekbare slang. Deze is ideaal voor als u een grotere of dubbele wasbak heeft. Net als de Fusion is dit een 3 in 1 kraan. Warm, koud én kokend water uit één kraan dankzij de Quooker PRO3 Flex Chroom. In combinatie met de CUBE kunt u hier een 5 in 1 kraan van maken. U kunt dan tevens gekoeld gefilterd en gekoeld bruisend water uit uw Flex tappen! De Flex is ook verkrijgbaar in de finish RVS of ZWART.

Zorgeloze veiligheid

Ook bij deze innovatie heeft Quooker weer uitgebreid nagedacht over de veiligheid. Zodra de slang is uitgetrokken kunt u geen kokend water tappen. Verder beschikt de kraan over de standaard veiligheidsvoorzieningen van Quooker: dubbele druk-draai bedieningsknop voor de kokend water functie, vernevelde straal, lichtring die aangaat als er kokend water uit komt, en een dubbelwandige uitloop waardoor u niet uw handen aan de uitloop kunt verbranden.

Quooker PRO reservoir

Om direct kokend water te kunnen leveren zodra u de kraan opent, wordt er constant 3 liter water op 110 graden Celsius in een reservoir bewaard. Dit reservoir plaatst u bijvoorbeeld onder uw kraan in een keukenkast. Normaliter kost het erg veel energie om water op 110 graden Celsius te bewaren. Echter door de door Quooker ontwikkelde en gepatenteerde hoogvacuümisolatie in combinatie met een warmtestralingsscherm is het apparaat extreem zuinig en compact. Het stand-by verbruik is dan ook maar 5 eurocent per dag.

Kies voor het PRO3 reservoir als u gebruik blijft maken van uw huidige warm waterleiding. Het PRO3 reservoir zorgt voor het kokende water en uw bestaande leidingen zorgen voor warm en koud. Warm water uit de Quooker is mogelijk in combinatie met de COMBI.

Meegeleverd bij de Quooker PRO3 Flex Chroom

Quooker Flex kraan Chroom
Quooker PRO3 reservoir 3XCHR
Handleiding
Installatie-materiaal

Winkelwagen
QUOOKER PRO3 FLEX CHROOM – 3XCHR
Original price was: €1.195,00.Current price is: €1.035,00.
Scroll naar boven