fbpx
Nieuw in verpakking

QUOOKER PRO3 CLASSIC FUSION SQUARE MESSING PATINA – 3CFSPTN

Quooker | Classic Fusion Square | PRO3 | koud- en warmwaterleiding
Actie!

Original price was: €1.845,00.Current price is: €1.555,00.


Betaal 3x €518,33 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 222197
conditie

merken

kleur

Kranen

Classic Fusion Square

Reservoirs

PRO3

Kraan aansluiting

koud- en warmwaterleiding

Bruisend Water

Nee

Quooker PRO3 Classic Fusion-Square Messing Patina

Met deze PRO3 Classic Fusion-Square Messing Patina maakt u uw landelijke keuken tot in perfectie af. De Classic Fusion is een unieke bronskleurige kraan die in de loop van de jaren zal verkleuren. Geen enkel exemplaar zal daardoor hetzelfde zijn. Afhankelijk van de blootstelling aan lucht en vocht zal deze kraan zijn eigen uitstraling krijgen door middel van natuurlijke corrosie, ook wel patina of edelroest genoemd. Zelfs het aanraken van de kraan zal zijn invloed hebben. Op die manier wordt de kraan een waar persoonlijk object in uw keuken.

Niet alleen zorgt de klassieke uitstraling voor de perfecte sfeer, maar u heeft ook nog eens alle gemakken van een moderne keuken. De uitloop geeft naast gewoon warm en koud water ook kokend water. Een echte 3 in 1 kraan dus! De kraan heeft een vierkante uitloop en is 360 graden draaibaar. Een grote pan water koken voor pasta, even snel een kopje thee zetten of de snijplank ontsmetten? Doordat u direct kokend water beschikbaar heeft uit de Quooker PRO3 Classic Fusion-Square bespaart u tijd, water en energie!

Veiligheid

Quooker onderscheidt zich door een enorm pakket aan veiligheidsmaatregelen. Ten eerste bedient u met de dubbel-druk-draaiknop de kokend water functie van de kraan. Op deze manier tapt u nooit onbedacht kokend water. Zodra u deze knop aanraakt gaat er een lichtring aan. Deze lichtring blijft branden zolang kokend water uit de kraan stroomt. Verder stroomt het kokende water niet in een massieve straal uit de kraan, maar in de vorm van kleine druppeltjes. Dankzij dit systeem brandt u niet direct uw handen wanneer deze in aanraking komen met het hete water. De uitloop van de kraan is dubbelwandig, waardoor u de uitloop veilig kunt aanraken.

Quooker PRO3 reservoir

Om direct kokend water te kunnen leveren zodra u de kraan opent, wordt er constant 3 liter water op 110 graden Celsius in een reservoir bewaard. Dit reservoir kunt u onder de kraan in het keukenkastje plaatsen. Normaal gesproken kost het erg veel energie om water op 110 graden Celsius te bewaren. Echter, door de door Quooker ontwikkelde en gepatenteerde hoogvacuümisolatie in combinatie met een warmtestralingsscherm is het apparaat extreem zuinig en compact. Het stand-by verbruik is dan ook maar 5 eurocent per dag.

Kies voor het PRO3 reservoir als u gebruik blijft maken van uw huidige warme waterleiding. Het PRO3 reservoir zorgt voor het kokende water en uw bestaande leidingen zorgen voor warm en koud.

Standaard meegeleverd bij de Quooker PRO3 Classic Fusion-Square Messing Patina

Quooker Classic Fusion-Square kraan in Messing Patina – 3CFSPTN
PRO3 reservoir
Handleiding
Installatie-materiaal

Winkelwagen
QUOOKER PRO3 CLASSIC FUSION SQUARE MESSING PATINA – 3CFSPTN
Original price was: €1.845,00.Current price is: €1.555,00.
Scroll naar boven