fbpx
Nieuw in verpakking

QUOOKER PRO3 CLASSIC NORDIC SQUARE CHROOM – 3CNSCHR

Quooker | CLASSIC NORDIC SQUARE | PRO3 | koud- en warmwaterleiding
Actie!

Original price was: €1.195,00.Current price is: €1.035,00.


Betaal 3x €345,00 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 222215
conditie

merken

kleur

Kranen

CLASSIC NORDIC SQUARE

Reservoirs

PRO3

Kraan aansluiting

koud- en warmwaterleiding

Bruisend Water

Nee

Quooker PRO3-Classic Nordic-Square Chroom

De Quooker PRO3-Classic Nordic-Square Chroom is een kokend water kraan die te gebruiken is naast uw bestaande mengkraan. Met de nieuwe klassieke ronde vormgeving past deze Nordic Square naast iedere klassiek vormgegeven mengkraan. Deze kraan levert uitsluitend kokend water. Naast een prachtige klassieke look geeft deze kraan ook erg veel gebruiksgemak. De uitloop is 360˚ draaibaar en is in hoogte verstelbaar, zodat u altijd veilig en gericht kokend water kunt tappen.

Veiligheid

Quooker onderscheidt zich door een enorm pakket aan veiligheidsmaatregelen. Ten eerste bedient u met de dubbel-druk-draaiknop de kokend water functie van de kraan. Op deze manier tapt u nooit onbedacht kokend water. Zodra u deze knop aanraakt gaat er een lichtring aan. Deze lichtring blijft branden zolang kokend water uit de kraan stroomt. Verder stroomt het kokende water niet in een massieve straal uit de kraan, maar in de vorm van kleine druppeltjes. Dankzij dit systeem brandt u niet direct uw handen wanneer deze in aanraking komen met het hete water. Tot slot is de uitloop van de kraan dubbelwandig, waardoor u deze veilig kunt aanraken.

Quooker PRO3 reservoir

Om direct kokend water te kunnen leveren zodra u de kraan opent, wordt er constant 3 liter water op 110 graden Celsius in een reservoir bewaard. Dit reservoir kunt u onder de kraan in het keukenkastje plaatsen. Normaal gesproken kost het erg veel energie om water op 110 graden Celsius te bewaren. Echter door de door Quooker ontwikkelde en gepatenteerde hoogvacuümisolatie in combinatie met een warmtestralingsscherm is het apparaat extreem zuinig en compact. Het stand-by verbruik is dan ook maar 5 eurocent per dag.

Kies voor het PRO3 reservoir als u gebruik blijft maken van uw huidige warme waterleiding voor uw bestaande mengkraan. Het PRO3 reservoir zorgt voor het kokende water en uw bestaande leidingen zorgen voor warm en koud.

Standaard meegeleverd bij de Quooker PRO3-Classic Nordic-Square Chroom

  • Quooker Classic Nordic Square kraan in Chroom – 3CNSCHR
  • PRO3 reservoir
  • Handleiding
  • Installatie-materiaal
Winkelwagen
QUOOKER PRO3 CLASSIC NORDIC SQUARE CHROOM – 3CNSCHR
Original price was: €1.195,00.Current price is: €1.035,00.
Scroll naar boven