fbpx
Nieuw in verpakking

QUOOKER PRO3 FLEX RVS – 3XRVS

Quooker | Flex | PRO3 | koud- en warmwaterleiding
Actie!

Original price was: €1.345,00.Current price is: €1.155,00.


Betaal 3x €385,00 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 222288
conditie

merken

kleur

Kranen

Flex

Kraan aansluiting

koud- en warmwaterleiding

Reservoirs

PRO3

Bruisend Water

Nee

Quooker PRO3 Flex RVS: de 3 in 1 kraan die overal bij kan.

In de unieke uitloop van de Quooker Flex zit een flexibel uittrekbare slang. Deze slang werkt als een handdouche die ideaal is voor groter of dubbele wasbakken. Meer dan deze kraan zult u niet nodig hebben. Net als de FUSION is de Quooker Flex een 3 in 1 kraan. Hiermee kunt u dus zowel warm, koud als kokend water tappen. De Quooker PRO3 Flex RVS is enkel beschikbaar met een ronde uitloop. U kunt ook nog kiezen voor de kleur CHROOM of ZWART.

Zorgeloze veiligheid

Ook bij deze innovatie heeft Quooker weer uitgebreid nagedacht over de veiligheid. Zodra de tuit is uitgetrokken kunt u geen kokend water tappen. Verder beschikt de kraan over de standaard veiligheidsvoorzieningen van Quooker: dubbele druk-draai bedieningsknop voor de kokend water functie, vernevelde straal, lichtring die aangaat als er kokend water uit komt, en een dubbelwandige uitloop waardoor u niet uw handen aan de uitloop kunt verbranden.

Quooker PRO3 reservoir

Om direct kokend water te kunnen leveren zodra u de kraan opent, wordt er constant 3 liter water op 110 graden Celsius in het reservoir bewaard. Dit reservoir plaatst u in het keukenkastje onder de gootsteen. Normaliter kost het erg veel energie om water op 110 graden Celsius te bewaren, echter door de door Quooker ontwikkelde en gepatenteerde hoogvacuümisolatie in combinatie met een warmtestralingsscherm is het apparaat extreem zuinig en compact. Het stand-by verbruik is maar 5 eurocent per dag.

Kies voor het PRO3 reservoir als u gebruik blijft maken van uw huidige warm waterleiding. Het PRO3 reservoir zorgt voor het kokende water en uw bestaande leidingen zorgen voor warm en koud. Indien u enkel een koude waterleiding heeft adviseren wij de COMBI.

Meegeleverd bij de Quooker PRO3 Flex RVS

Quooker Flex kraan RVS – 3XRVS
Quooker PRO3 reservoir
Handleiding
Installatie-materiaal

Winkelwagen
QUOOKER PRO3 FLEX RVS – 3XRVS
Original price was: €1.345,00.Current price is: €1.155,00.
Scroll naar boven