fbpx
Nieuw in verpakking

QUOOKER FRONT RVS LOSSE KRAAN – FRONTRVS

Quooker | FRONT
Actie!

Oorspronkelijke prijs was: €751,00.Huidige prijs is: €599,00.


Betaal 3x €199,67 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 223414
conditie

merken

kleur

Kranen

FRONT

Quooker Front Zwart kraan los

De Quooker Front los in RVS is een uitgesproken verschijning in de keuken. In roestvrij staal is deze industriële kraan een echte eyecatcher. De kraan is los te bestellen als mooie upgrade van uw huidige Quooker systeem. Informeer bij indien u vragen heeft over de geschiktheid van een losse Quooker Front op uw huidige Quooker boiler.

Zorgeloze veiligheid

Quooker onderscheidt zich door een enorm pakket aan veiligheidsmaatregelen. Ten eerste bedient u met de dubbel-druk-draaiknop de kokend water functie van de kraan. Op deze manier tapt u nooit onbedacht kokend water. Zodra u deze knop aanraakt gaat er een lichtring aan. Deze lichtring blijft branden zolang kokend water uit de kraan stroomt. Verder stroomt het kokende water niet in een massieve straal uit de kraan, maar in de vorm van kleine druppeltjes. Dankzij dit systeem brandt u niet direct uw handen wanneer deze in aanraking komen met het hete water. Tot slot is de uitloop van de kraan dubbelwandig, waardoor u deze veilig kunt aanraken.

Is mijn Quooker reservoir geschikt voor een Losse Front RVS?

U kunt de Quooker Front alleen als losse kraan bestellen indien u reeds in het bezit bent van een nieuw reservoir. Check daarvoor het serienummer: is de derde letter een D of een W (bijvoorbeeld CCD of CPW), dan is uw reservoir geschikt. Alle ketels van de oude modellen zijn niet geschikt voor het gebruik in combinatie met een Quooker Front kraan

QUOOKER FRONT RVS LOSSE KRAAN – FRONTRVS
Oorspronkelijke prijs was: €751,00.Huidige prijs is: €599,00.
Scroll naar boven