fbpx
Nieuw in verpakking

QUOOKER COMBI+ NORDIC ROUND RVS – 22+NRRVS

Quooker
Actie!

Oorspronkelijke prijs was: €1.445,00.Huidige prijs is: €1.229,00.


Betaal 3x €409,67 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 230085
Kleur

RVS

Kranen

Nordic round single tap

Kraan Aansluiting

Koud- en Warmwaterleiding

Reservoirs

COMBI+

Bruisend Water

Nee

merken

conditie

Quooker COMBI+ Nordic-Round RVS

De Quooker COMBI+ Nordic-Round RVS is de elegante moderne kokend water kraan uit de Single Tap serie. Ideaal als u uw huidige mengkraan wilt behouden en daar een kokend waterkraan naast wilt hebben. Deze kraan heeft een ronde uitloop, is in hoogte verstelbaar en 360 graden draaibaar.

Veiligheid

Quooker onderscheidt zich door een enorm pakket aan veiligheidsmaatregelen. Ten eerste bedient u met de dubbel-druk-draaiknop de kokend water functie van de kraan. Op deze manier tapt u nooit onbedacht kokend water. Zodra u deze knop aanraakt gaat er een lichtring aan. Deze lichtring blijft branden zolang kokend water uit de kraan stroomt. Verder stroomt het kokende water niet in een massieve straal uit de kraan, maar in de vorm van kleine druppeltjes. Dankzij dit systeem brandt u niet direct uw handen wanneer deze in aanraking komen met het hete water. Tot slot is de uitloop van de kraan dubbelwandig, waardoor u deze veilig kunt aanraken.

Quooker Combi+ reservoir

Om direct kokend water te kunnen leveren zodra u de kraan opent, wordt er met het Combi+ reservoir constant 7 liter water op 110 graden Celsius bewaard. Dit reservoir plaatst u bijvoorbeeld onder uw kraan in het keukenkastje. Normaliter kost het erg veel energie om water op zo’n hoge temperatuur te bewaren. Echter door de door Quooker ontwikkelde en gepatenteerde hoogvacuümisolatie in combinatie met een warmtestralingsscherm is het apparaat extreem zuinig en compact. Het stand-by verbruik is dan ook maar 5 eurocent per dag.

Net zoals bij het combi reservoir levert dit reservoir niet alleen kokend water maar ook warm water tussen de 40 en 60 graden Celsius. Het verschil is dat u met het Combi+ reservoir onbeperkt warm water tot uw beschikking heeft. Met dit Quooker reservoir behoort niet alleen wachten op kokend maar ook op warm water tot de verleden tijd.

Wanneer de aanwezige warmwaterleiding niet kan worden afgedopt (maximaal 10 centimeter dode leiding) of wanneer er behoefte is aan een onbeperkte hoeveelheid warm water zonder wachttijd, wordt het Combi+ reservoir aanbevolen.

Standaard meegeleverd bij de Quooker Nordic Round Single Tap RVS kraan

  • Quooker Nordic-Round Single tap RVS
  • Combi+ reservoir
  • Handleiding
  • Installatie-materiaal
Winkelwagen
QUOOKER COMBI+ NORDIC ROUND RVS – 22+NRRVS
Oorspronkelijke prijs was: €1.445,00.Huidige prijs is: €1.229,00.
Scroll naar boven