fbpx
Nieuw in verpakking

QUOOKER PRO3 CLASSIC FUSION SQUARE RVS – 3CFSRVS

Quooker | Classic Fusion Square | PRO3 | alleen koudwaterleiding
Actie!

Oorspronkelijke prijs was: €1.545,00.Huidige prijs is: €1.315,00.


Betaal 3x €438,33 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 222191
conditie

merken

kleur

Kranen

Classic Fusion Square

Reservoirs

PRO3

Kraan aansluiting

alleen koudwaterleiding

Bruisend Water

Nee

Quooker PRO3 Classic Fusion-Square RVS

Met deze Classic Fusion-Square RVS maakt u uw landelijke keuken helemaal af. Niet alleen zorgt de klassieke uitstraling voor de perfecte sfeer, maar u heeft ook nog eens alle gemakken van een moderne keuken. De robuust geborstelde uitloop geeft naast gewoon warm en koud water ook kokend water. Een echte 3 in 1 kraan dus! De kraan heeft een strakke vierkante uitloop en is 360 graden draaibaar. Een grote pan water koken voor pasta, even snel een kopje thee zetten of de snijplank ontsmetten? Doordat u direct kokend water beschikbaar heeft uit de Quooker PRO3 Classic Fusion-Square RVS bespaart u tijd, water en energie!

Veiligheid

Quooker onderscheidt zich door een enorm pakket aan veiligheidsmaatregelen. Ten eerste bedient u met de dubbel-druk-draaiknop de kokend water functie van de kraan. Op deze manier tapt u nooit onbedacht kokend water. Zodra u deze knop aanraakt gaat er een lichtring aan. Deze lichtring blijft branden zolang kokend water uit de kraan stroomt. Verder stroomt het kokende water niet in een massieve straal uit de kraan, maar in de vorm van kleine druppeltjes. Dankzij dit systeem brandt u niet direct uw handen wanneer deze in aanraking komen met het hete water. De uitloop van de kraan is dubbelwandig, waardoor u de uitloop veilig kunt aanraken.

Quooker PRO3 reservoir

Om direct kokend water te kunnen leveren zodra u de kraan opent, wordt er constant 3 liter water op 110 graden Celsius in een reservoir bewaard. Dit reservoir kunt u onder de kraan in het keukenkastje plaatsen. Normaal gesproken kost het erg veel energie om water op 110 graden Celsius te bewaren. Echter, door de door Quooker ontwikkelde en gepatenteerde hoogvacuümisolatie in combinatie met een warmtestralingsscherm is het apparaat extreem zuinig en compact. Het stand-by verbruik is dan ook maar 5 eurocent per dag.

Kies voor het PRO3 reservoir als u gebruik blijft maken van uw huidige warme waterleiding. Het PRO3 reservoir zorgt voor het kokende water en uw bestaande leidingen zorgen voor warm en koud.

Standaard meegeleverd bij de Quooker PRO3 Classic Fusion-Square RVS

Quooker Classic Fusion Square kraan – 3CFSRVS
PRO3 reservoir
Handleiding
Installatie-materiaal

QUOOKER PRO3 CLASSIC FUSION SQUARE RVS – 3CFSRVS
Oorspronkelijke prijs was: €1.545,00.Huidige prijs is: €1.315,00.
Scroll naar boven