fbpx
Nieuw in verpakking

QUOOKER PRO3 NORDIC ROUND CHROOM – 3NRCHR

Quooker | Nordic Round single tap | PRO3 | koud- en warmwaterleiding
Actie!

Original price was: €995,00.Current price is: €875,00.


Betaal 3x €291,67 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 222250
conditie

merken

kleur

Kranen

Nordic Round single tap

Reservoirs

PRO3

Kraan aansluiting

koud- en warmwaterleiding

Bruisend Water

Nee

Quooker PRO3 Nordic-Round Chroom

De Quooker PRO3 Nordic-Round Chroom is de nette, moderne kokend water kraan uit de single serie. Ideaal als u uw huidige mengkraan wilt houden en daar een kokend waterkraan naast wilt hebben. Deze kraan heeft een ronde uitloop, is in hoogte verstelbaar en is 360 graden draaibaar.

Veiligheid

Met de speciale dubbel-druk-draai bedieningsknop bedient u de kokend water functie van de kraan. Zodra u deze knop aanraakt gaat er een lichtring aan. Deze lichtring blijft branden zolang kokend water uit de kraan stroomt. Verder stroomt het kokende water niet in een massieve straal uit de kraan, maar in de vorm van kleine druppeltjes. Dankzij dit systeem brandt u niet direct uw handen wanneer deze in aanraking komen met het hete water. De uitloop van de kraan is dubbelwandig. Hierdoor kunt u de uitloop veilig aanraken. Dit alles voor de veiligheid.

Quooker PRO3 reservoir

Om direct kokend water te kunnen leveren zodra u de kraan opent, wordt er constant 3 liter water op 110 graden Celsius in een reservoir bewaard. Dit reservoir plaatst u bijvoorbeeld onder uw kraan in een keukenkast. Normaliter kost het erg veel energie om water op 110 graden Celsius te bewaren. Echter door de door Quooker ontwikkelde en gepatenteerde hoogvacuümisolatie in combinatie met een warmtestralingsscherm is het apparaat extreem zuinig en compact. Het stand-by verbruik is dan ook maar 5 eurocent per dag.

Kies voor het PRO3 reservoir als u gebruik blijft maken van uw huidige warm waterleiding. Het PRO3 reservoir zorgt voor het kokende water en uw bestaande leidingen zorgen voor warm en koud.

Standaard meegeleverd bij de PRO3 Nordic-Round Chroom

Quooker Nordic-Round kraan in chroom
PRO3 reservoir
Handleiding
Installatie-materiaal

Winkelwagen
QUOOKER PRO3 NORDIC ROUND CHROOM – 3NRCHR
Original price was: €995,00.Current price is: €875,00.
Scroll naar boven