fbpx

QUOOKER PRO3 NORDIC ROUND RVS – 3NRRVS

Nieuw in verpakking | Quooker | Nordic Round single tap | PRO3 | koud- en warmwaterleiding
Actie!

995,00


Betaal 3x €331,67 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 222254
conditie

merken

kleur

Kranen

Nordic Round single tap

Reservoirs

PRO3

Kraan aansluiting

koud- en warmwaterleiding

Bruisend Water

Nee

Quooker PRO3 Nordic-Round RVS

De Quooker PRO3 Nordic-Round RVS is de elegante moderne kokend water kraan uit de Single Tap serie. Ideaal als u uw huidige mengkraan wilt behouden en daar een kokend waterkraan naast wilt hebben. Deze kraan heeft een ronde uitloop, is in hoogte verstelbaar en 360 graden draaibaar.

Met de speciale dubbel-druk-draai bedieningsknop bedient u de kokend water functie van de kraan. Zodra u deze knop aanraakt gaat er een lichtring aan. Deze lichtring blijft branden zolang kokend water uit de kraan stroomt. Verder stroomt het kokende water niet in een massieve straal uit de kraan, maar in de vorm van kleine druppeltjes. Hierdoor wordt spetteren van het kokende water voorkomen. De uitloop van de kraan is dubbelwandig. Hierdoor kunt u de uitloop veilig aanraken. Dit alles voor de veiligheid.

Quooker PRO3 reservoir

Om direct kokend water te kunnen leveren zodra u de kraan opent, wordt er constant 3 liter water op 110 graden Celsius in een reservoir bewaard. Dit reservoir plaatst u bijvoorbeeld onder uw kraan in een keukenkast. Normaliter kost het erg veel energie om water op 110 graden Celsius te bewaren. Echter door de door Quooker ontwikkelde en gepatenteerde hoogvacuümisolatie in combinatie met een warmtestralingsscherm is het apparaat extreem zuinig en compact. Het stand-by verbruik is dan ook maar 5 eurocent per dag.

Kies voor het PRO3 reservoir als u gebruik blijft maken van uw huidige warm waterleiding. Het PRO3 reservoir zorgt voor het kokende water en uw bestaande leidingen zorgen voor warm en koud.

Standaard meegeleverd bij de PRO3 Nordic-Round RVS

Quooker Nordic-Round RVS kraan
Quooker PRO3 reservoir
Handleiding
Installatie-materiaal

Winkelwagen
QUOOKER PRO3 NORDIC ROUND RVS – 3NRRVS
995,00
Scroll naar boven