fbpx
Nieuw in verpakking

QUOOKER COMBI+ CLASSIC NORDIC SQUARE RVS + CUBE – 22+CNSRVS

Quooker
Actie!

Oorspronkelijke prijs was: €2.845,00.Huidige prijs is: €2.419,00.


Betaal 3x €806,33 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 229575
Kleur

RVS

Kranen

Classic Nordic Square

Reservoirs

COMBI+ en CUBE

Kraan Aansluiting

Koud- en Warmwaterleiding

Bruisend water

Ja

merken

conditie

Quooker Classic-Combi+ Nordic-Square RVS + CUBE
De Quooker Classic-Combi+ Nordic-Square RVS is een kokend water kraan die te gebruiken is naast uw bestaande mengkraan. Met de nieuwe klassieke ronde vormgeving past deze Nordic Square naast iedere klassiek vormgegeven mengkraan. Deze kraan levert uitsluitend kokend water. Naast een prachtige klassieke look geeft deze kraan ook erg veel gebruiksgemak. De uitloop is 360˚ draaibaar en is in hoogte verstelbaar, zodat u altijd veilig en gericht kokend water kunt tappen.

De Quooker Combi+ kan warm water leveren, maar dit dient op uw bestaande mengkraan te worden aangesloten. De Classic Nordic levert alleen kokend water. Als u op zoek bent naar een 3 in 1 kraan, bekijk dan ons aanbod voor de QUOOKER CLASSIC FUSION

Veiligheid

Quooker onderscheidt zich door een enorm pakket aan veiligheidsmaatregelen. Ten eerste bedient u met de dubbel-druk-draaiknop de kokend water functie van de kraan. Op deze manier tapt u nooit onbedacht kokend water. Zodra u deze knop aanraakt gaat er een lichtring aan. Deze lichtring blijft branden zolang kokend water uit de kraan stroomt. Verder stroomt het kokende water niet in een massieve straal uit de kraan, maar in de vorm van kleine druppeltjes. Dankzij dit systeem brandt u niet direct uw handen wanneer deze in aanraking komen met het hete water. Tot slot is de uitloop van de kraan dubbelwandig, waardoor u deze veilig kunt aanraken.

Quooker Combi+ reservoir

Om direct kokend water te kunnen leveren zodra u de kraan opent, wordt er met het Combi+ reservoir constant 7 liter water op 110 graden Celsius bewaard. Dit reservoir plaatst u bijvoorbeeld onder uw kraan in het keukenkastje. Normaliter kost het erg veel energie om water op zo’n hoge temperatuur te bewaren. Echter door de door Quooker ontwikkelde en gepatenteerde hoogvacuümisolatie in combinatie met een warmtestralingsscherm is het apparaat extreem zuinig en compact. Het stand-by verbruik is dan ook maar 5 eurocent per dag.

Net zoals bij het COMBI RESERVIOR levert dit reservoir niet alleen kokend water maar ook warm water tussen de 40 en 60 graden Celsius. Het verschil is dat u met het Combi+ reservoir onbeperkt warm water tot uw beschikking heeft. Met dit Quooker reservoir behoort niet alleen wachten op kokend maar ook op warm water tot de verleden tijd.

Wanneer de aanwezige warmwaterleiding niet kan worden afgedopt (maximaal 10 centimeter dode leiding) of wanneer er behoefte is aan een onbeperkte hoeveelheid warm water zonder wachttijd, wordt het Combi+ reservoir aanbevolen.

Standaard meegeleverd bij de Quooker Classic-Combi+ Nordic-Square RVS

  • Quooker Classic Nordic Square kraan in RVS – 22+CNSRVS
  • Combi+ reservoir
  • Handleiding
  • Installatie-materiaal
Winkelwagen
QUOOKER COMBI+ CLASSIC NORDIC SQUARE RVS + CUBE – 22+CNSRVS
Oorspronkelijke prijs was: €2.845,00.Huidige prijs is: €2.419,00.
Scroll naar boven