fbpx
Nieuw in verpakking

QUOOKER COMBI FLEX RVS + CUBE – 22XRVS

Quooker | Flex | COMBI | alleen koudwaterleiding
Actie!

Oorspronkelijke prijs was: €2.745,00.Huidige prijs is: €2.495,00.


Betaal 3x €831,67 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 224352
conditie

merken

kleur

Kranen

Flex

Reservoirs

COMBI

Kraan aansluiting

alleen koudwaterleiding

Bruisend Water

Ja

Quooker Combi Flex RVS + CUBE: de kraan die overal bij kan

In de unieke uitloop van de Quooker Flex zit een flexibel uittrekbare tuit. Deze tuit werkt als een handdouche. Op deze manier kunt u de straal overal naar toe richten. Uitermate geschikt voor als u bijvoorbeeld borden, groente of de wasbak wilt reinigen. Meer dan deze kraan heeft u niet nodig. Net als de Quooker Fusion is de Quooker Combi Flex RVS ook een 3 in 1 kraan. Hiermee kunt u dus zowel warm, koud als kokend water tappen. U kunt ook nog voor de kleur CHROOM en ZWART kiezen.

Combi reservoir

Om direct kokend water te kunnen leveren zodra u de kraan opent, wordt er met het Combi reservoir constant 7 liter water op 110 graden Celsius bewaard. Dit reservoir plaatst u bijvoorbeeld onder uw kraan in een keukenkast. Normaliter kost het erg veel energie om water op 110 graden Celsius te bewaren. Door de hoogvacuümisolatie in combinatie met een warmtestralingsscherm is het apparaat echter extreem zuinig en compact. Het stand-by verbruik is dan ook maar 5 eurocent per dag, net zoals bij alle andere reservoirs van Quooker.

In tegenstelling tot het PRO3 reservoir levert dit reservoir niet alleen kokend water maar ook warm water (instelbaar) tussen de 40 en 60 graden Celsius. Met dit Quooker reservoir is niet alleen wachten op kokend maar ook op warm water verleden tijd.

Indien er geen warmwaterleiding aanwezig is, wordt het Combi reservoir aanbevolen. Dit is tevens de meest energiezuinige oplossing.

Zorgeloze veiligheid

Ook bij deze innovatie heeft Quooker weer uitgebreid nagedacht over de veiligheid. Zodra de tuit is uitgetrokken kunt u geen kokend water tappen. Verder beschikt de kraan over de standaard veiligheidsvoorzieningen van Quooker: dubbele druk-draai bedieningsknop voor de kokend water functie, vernevelde straal zodat dit niet spettert, lichtring die aangaat als er kokend water uit komt, en een dubbelwandige uitloop waardoor de kraan niet te heet wordt.

Standaard meegeleverd bij de Quooker Combi Flex RVS

Quooker Flex kraan RVS – 22XRVS
Quooker Combi reservoir
Handleiding
Installatie-materiaal

Winkelwagen
QUOOKER COMBI FLEX RVS + CUBE – 22XRVS
Oorspronkelijke prijs was: €2.745,00.Huidige prijs is: €2.495,00.
Scroll naar boven