fbpx
Nieuw in verpakking

QUOOKER COMBI FUSION ROUND GOUD – 22FRGLD

Quooker | Fusion Round | COMBI | alleen koudwaterleiding
Actie!

Oorspronkelijke prijs was: €2.395,00.Huidige prijs is: €1.999,00.


Betaal 3x €666,33 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 223474
conditie

merken

kleur

Kraan aansluiting

alleen koudwaterleiding

Reservoirs

COMBI

Kranen

Fusion Round

Bruisend Water

Nee

Quooker Combi Fusion-Round Goud

Voor het toppunt van pracht en praal: de gouden Fusion van Quooker! Verguld met een laagje 24-karaats goud geeft deze 3 in 1 kraan een koninklijke uitstraling aan uw keuken. De ronde uitloop is 360 graden draaibaar. Omdat u koud, warm en kokend water uit dezelfde kraan tapt, een zogenoemde 3 in 1 kraan, bent u van alle gemakken voorzien. Een grote pan water koken voor pasta, even snel een kopje thee zetten of de snijplank ontsmetten? Doordat u direct kokend water beschikbaar heeft uit de Quooker Combi Fusion-Round Goud bespaart u tijd, water en energie! De Fusion-Round is tevens in de kleuren Chroom, RVS en Zwart verkrijgbaar.

Combi reservoir

Om direct kokend water te kunnen leveren zodra u de kraan opent, wordt er met het Combi reservoir constant 7 liter water op 110 graden Celsius bewaard. Dit reservoir plaatst u bijvoorbeeld onder uw kraan in een keukenkast. Normaliter kost het erg veel energie om water op 110 graden Celsius te bewaren. Echter door de door Quooker ontwikkelde en gepatenteerde hoogvacuümisolatie in combinatie met een warmtestralingsscherm is het apparaat extreem zuinig en compact. Het stand-by verbruik is dan ook maar 5 eurocent per dag, net zoals bij alle andere reservoirs van Quooker.

In tegenstelling tot het PRO3reservoir levert dit reservoir niet alleen kokend water maar ook warm water. Dit water is instelbaar tussen de 40 en 60 graden Celsius. Dankzij dit Quooker reservoir is niet alleen wachten op kokend maar ook op warm water verleden tijd. Indien u geen warmwaterleiding in de keuken heeft is het Combi reservoir aan te raden. Dit is tevens de meest energiezuinige oplossing. Heeft u wél een warme waterleiding, maar moet u daar erg lang op wachten? Ga dan voor de COMBI+

Zorgeloze veiligheid

Quooker onderscheidt zich door een enorm pakket aan veiligheidsmaatregelen. Ten eerste bedient u met de dubbel-druk-draaiknop de kokend water functie van de kraan. Op deze manier tapt u nooit onbedacht kokend water. Zodra u deze knop aanraakt gaat er een lichtring aan. Deze lichtring blijft branden zolang kokend water uit de kraan stroomt. Verder stroomt het kokende water niet in een massieve straal uit de kraan, maar in de vorm van kleine druppeltjes. Dankzij dit systeem brandt u niet direct uw handen wanneer deze in aanraking komen met het hete water. Tot slot is de uitloop van de kraan dubbelwandig, waardoor u deze veilig kunt aanraken.

Standaard meegeleverd bij de Quooker Combi Fusion-Round Goud

  • Quooker Fusion Round Goud kraan
  • Combi reservoir
  • Handleiding
  • Installatie-materiaal
QUOOKER COMBI FUSION ROUND GOUD – 22FRGLD
Oorspronkelijke prijs was: €2.395,00.Huidige prijs is: €1.999,00.
Scroll naar boven