fbpx
Nieuw in verpakking

QUOOKER COMBI FUSION ROUND MESSING PATINA – 22FRPTN

Quooker | Fusion Round | COMBI | alleen koudwaterleiding
Actie!

Original price was: €1.945,00.Current price is: €1.489,00.


Betaal 3x €496,33 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 223488
conditie

merken

kleur

Kraan aansluiting

alleen koudwaterleiding

Reservoirs

COMBI

Kranen

Fusion Round

Bruisend Water

Nee

Quooker Fusion-Round kraan in Messing Patina finish

De Quooker Combi Fusion-Round Messing Patina is een bijzondere verschijning in de hedendaagse keuken. Geen kraan in deze uitvoering is hetzelfde. Dit komt door de unieke messing laag en het effect van zuurstof en vocht op het verweren van de kraan (het Patina effect, ook wel edelroest genoemd). Zelfs het aanraken van de kraan zal zijn invloed hebben. Op die manier wordt de kraan een waar persoonlijk object in uw keuken.

Veiligheid

Met de speciale dubbel-druk-draai bedieningsknop bedient u de kokend water functie van de kraan. Zodra u deze knop aanraakt gaat er een lichtring aan. Deze lichtring blijft branden zolang kokend water uit de kraan stroomt. Verder stroomt het kokende water niet in een massieve straal uit de kraan, maar in de vorm van kleine druppeltjes. Dankzij dit systeem brandt u niet direct uw handen wanneer deze in aanraking komen met het hete water. De uitloop van de kraan is dubbelwandig. Hierdoor kunt u de uitloop altijd veilig aanraken.

Quooker Combi reservoir

Om direct kokend water te kunnen leveren zodra u de kraan opent, wordt er met het Combi reservoir constant 7 liter water op 110 graden Celsius bewaard. Dit reservoir plaatst u bijvoorbeeld onder uw kraan in een keukenkast. Normaliter kost het erg veel energie om water op 110 graden Celsius te bewaren. Echter door de door Quooker ontwikkelde en gepatenteerde hoogvacuümisolatie in combinatie met een warmtestralingsscherm is het apparaat extreem zuinig en compact. Het stand-by verbruik is dan ook maar 5 eurocent per dag, net zoals bij alle andere reservoirs van Quooker.

In tegenstelling tot het PRO3 RESERVIOR levert dit reservoir niet alleen kokend water maar ook warm water (instelbaar) tussen de 40 en 60 graden Celsius. Met dit Quooker reservoir is niet alleen wachten op kokend maar ook op warm water verleden tijd. Indien er geen warmwaterleiding aanwezig is, wordt het Combi reservoir aanbevolen. Dit is tevens de meest energiezuinige oplossing.

Standaard meegeleverd bij de Quooker Combi Fusion-Round Messing Patina

  • Quooker Fusion Round kraan – 22FRPTN
  • Quooker Combi reservoir
  • Handleiding
  • Installatie-materiaal
Winkelwagen
QUOOKER COMBI FUSION ROUND MESSING PATINA – 22FRPTN
Original price was: €1.945,00.Current price is: €1.489,00.
Scroll naar boven