fbpx
Nieuw in verpakking

QUOOKER COMBI NORDIC ROUND – 22NRRVS

Quooker | Nordic Round single tap | COMBI | alleen koudwaterleiding
Actie!

Oorspronkelijke prijs was: €1.445,00.Huidige prijs is: €1.235,00.


Betaal 3x €411,67 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 223362
conditie

merken

kleur

Kranen

Nordic Round single tap

Reservoirs

COMBI

Kraan aansluiting

alleen koudwaterleiding

Bruisend Water

Nee

Quooker Combi Nordic-Round RVS

De Quooker Combi Nordic-Round RVS is de strakke moderne kokend water kraan uit de Single Tap serie. Ideaal als u uw huidige mengkraan wilt houden en daar een kokend waterkraan naast wilt hebben. Deze kraan heeft een ronde uitloop in roestvrij staal, is in hoogte verstelbaar en 360 graden draaibaar.

Met de speciale dubbel-druk-draai bedieningsknop bedient u de kokend water functie van de kraan. Zodra u deze knop aanraakt gaat er een lichtring aan. Deze lichtring blijft branden zolang kokend water uit de kraan stroomt. Verder stroomt het kokende water niet in een massieve straal uit de kraan, maar in de vorm van kleine druppeltjes. Dankzij dit systeem brandt u niet direct uw handen wanneer deze in aanraking komen met het hete water. De uitloop van de kraan is dubbelwandig. Hierdoor kunt u de uitloop veilig aanraken. Dit alles voor de veiligheid.

Quooker Combi reservoir

Om direct kokend water te kunnen leveren zodra u de kraan opent, wordt er met het Combi reservoir constant 7 liter water op 110 graden Celsius bewaard. Dit reservoir plaatst u bijvoorbeeld onder uw kraan in een keukenkast. Normaliter kost het erg veel energie om water op 110 graden Celsius te bewaren. Echter door de door Quooker ontwikkelde en gepatenteerde hoogvacuümisolatie in combinatie met een warmtestralingsscherm is het apparaat extreem zuinig en compact. Het stand-by verbruik is dan ook maar 5 eurocent per dag, net zoals bij alle andere reservoirs van Quooker.

In tegenstelling tot het PRO3-VAQ reservoir levert dit reservoir niet alleen kokend water maar ook warm water tussen de 40 en 60 graden Celsius. Met dit Quooker reservoir is niet alleen wachten op kokend maar ook op warm water verleden tijd.

Indien er geen warmwaterleiding aanwezig is, wordt het Combi reservoir aanbevolen. Dit is tevens de meest energiezuinige oplossing.

Standaard meegeleverd bij de Quooker Combi Nordic-Round RVS

Quooker Nordic Round RVS
Quooker Combi reservoir
Handleiding
Installatie-materiaal

QUOOKER COMBI NORDIC ROUND – 22NRRVS
Oorspronkelijke prijs was: €1.445,00.Huidige prijs is: €1.235,00.
Scroll naar boven