fbpx
Nieuw in verpakking

QUOOKER COMBI+ NORDIC ROUND TWINTAPS RVS + CUBE – 22+NSRVSTT

Quooker | Nordic Round Twinttaps | COMBI+ & CUBE | koud- en warmwaterleiding
Actie!

Oorspronkelijke prijs was: €2.995,00.Huidige prijs is: €2.549,00.


Betaal 3x €849,67 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 230579
merken

kleur

conditie

Kranen

Nordic Round Twinttaps

Kraan aansluiting

koud- en warmwaterleiding

Reservoirs

COMBI+ & CUBE

Bruisend Water

Ja

Quooker Combi+ Nordic Round Twintaps kranen RVS + CUBE
De Combi+ Nordic Round Twintaps RVS is een set kranen bestaande uit een kokend water kraan en een mengkraan in hetzelfde design met een Ronde uitloop. De kokend water kraan is in hoogte verstelbaar en is 360 graden draaibaar.

Veiligheid

Quooker onderscheidt zich door een enorm pakket aan veiligheidsmaatregelen. Ten eerste bedient u met de dubbel-druk-draaiknop de kokend water functie van de kraan. Op deze manier tapt u nooit onbedacht kokend water. Zodra u deze knop aanraakt gaat er een lichtring aan. Deze lichtring blijft branden zolang kokend water uit de kraan stroomt. Verder stroomt het kokende water niet in een massieve straal uit de kraan, maar in de vorm van kleine druppeltjes. Dankzij dit systeem brandt u niet direct uw handen wanneer deze in aanraking komen met het hete water. Tot slot is de uitloop van de kraan dubbelwandig, waardoor u deze veilig kunt aanraken.

Quooker Combi+ reservoir

Om direct kokend water te kunnen leveren zodra u de kraan opent, wordt er met het Combi+ reservoir constant 7 liter water op 110 graden Celsius bewaard. Dit reservoir plaatst u bijvoorbeeld onder uw kraan in het keukenkastje. Normaliter kost het erg veel energie om water op zo’n hoge temperatuur te bewaren. Echter door de door Quooker ontwikkelde en gepatenteerde hoogvacuümisolatie in combinatie met een warmtestralingsscherm is het apparaat extreem zuinig en compact. Het stand-by verbruik is dan ook maar 5 eurocent per dag.

Net zoals bij het combi reservoir levert dit reservoir niet alleen kokend water maar ook warm water tussen de 40 en 60 graden Celsius. Het verschil is dat u met het Combi+ reservoir onbeperkt warm water tot uw beschikking heeft. Met dit Quooker reservoir behoort niet alleen wachten op kokend maar ook op warm water tot de verleden tijd.

Wanneer de aanwezige warmwaterleiding niet kan worden afgedopt (maximaal 10 centimeter dode leiding) of wanneer er behoefte is aan een onbeperkte hoeveelheid warm water zonder wachttijd, wordt het Combi+ reservoir aanbevolen.

CUBE reservoir

Het CUBE reservoir zorgt voor het gezuiverde en bruisende water. Door de CO2-cilinder kunt u 60 liter bruisend water tappen. Een fles bruisend water kost u daarmee 0,25 cent. Goedkoper dan de supermarkt. Een nieuwe cilinder is hier te bestellen. Voor de beste smaak kunt u jaarlijks een nieuw Hollow Fiber filter plaatsen. Die is hier te bestellen.

De CUBE is 23,5 x 44 x 43 cm (bxdxh) groot. Het CO2-cilinder vraagt om 6,5 cm extra ruimte aan de zij- of voorkant, afhankelijk hoe u de CUBE neerzet. Houd daar rekening mee voor de ruimte in uw keukenkastje.

In tegenstelling tot het pro3 reservoir levert dit reservoir niet alleen kokend water maar ook warm water. Dit water is instelbaar tussen de 40 en 60 graden Celsius. Dankzij dit Quooker reservoir is niet alleen wachten op kokend maar ook op warm water verleden tijd. Indien u geen warmwaterleiding in de keuken heeft is het Combi reservoir aan te raden. Dit is tevens de meest energiezuinige oplossing. Heeft u wél een warme waterleiding, maar moet u daar erg lang op wachten? Ga dan voor de combi plus.

Standaard meegeleverd bij de Quooker Nordic Square Twintaps RVS combi+

  • Quooker Nordic Round Twintaps kraan in RVS
  • Combi+ reservoir
  • Handleiding
  • Installatie-materiaal
QUOOKER COMBI+ NORDIC ROUND TWINTAPS RVS + CUBE – 22+NSRVSTT
Oorspronkelijke prijs was: €2.995,00.Huidige prijs is: €2.549,00.
Scroll naar boven