fbpx
Nieuw in verpakking

QUOOKER COMBI NORDIC SQUARE TWINTAP CHROOM – 22NSCHRTT

Quooker | Nordic Square Twintaps | COMBI | alleen koudwaterleiding
Actie!

Oorspronkelijke prijs was: €1.550,00.Huidige prijs is: €1.399,00.


Betaal 3x €466,33 met In3 (0% rente)

Ontvang €100,- korting bij afhalen


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 223347
conditie

merken

kleur

Kranen

Nordic Square Twintaps

Reservoirs

COMBI

Kraan aansluiting

alleen koudwaterleiding

Bruisend Water

Nee

Quooker Quooker Combi+ Nordic-Square Twintap kranen

De Quooker Combi+ Nordic-Square Twintap is een set kranen bestaande uit een kokend water kraan en een mengkraan in hetzelfde design met een vierkante uitloop. De kokend water kraan is in hoogte verstelbaar en is 360 graden draaibaar.

Met de speciale dubbel-druk-draai bedieningsknop bedient u de kokend water functie van de kraan. Zodra u deze knop aanraakt gaat er een lichtring aan. Deze lichtring blijft branden zolang kokend water uit de kraan stroomt. Verder stroomt het kokende water niet in een massieve straal uit de kraan, maar in de vorm van kleine druppeltjes. Dankzij dit systeem brandt u niet direct uw handen wanneer deze in aanraking komen met het hete water. De uitloop van de kraan is dubbelwandig. Hierdoor kunt u de uitloop veilig aanraken. Dit alles voor de veiligheid.

Quooker Combi+ reservoir

Om direct kokend water te kunnen leveren zodra u de kraan opent, wordt er met het Combi+ reservoir constant 7 liter water op 110 graden Celsius bewaard. Dit reservoir plaatst u bijvoorbeeld onder uw kraan in een keukenkast. Normaliter kost het erg veel energie om water op 110 graden Celsius te bewaren. Echter door de door Quooker ontwikkelde en gepatenteerde hoogvacuümisolatie in combinatie met een warmtestralingsscherm is het apparaat extreem zuinig en compact. Het stand-by verbruik is dan ook maar 5 eurocent per dag, net zoals bij alle andere reservoirs van Quooker.

Net zoals bij het combi reservoir levert dit reservoir niet alleen kokend water maar ook warm water tussen de 40 en 60 graden Celsius. Het verschil is dat u met het Combi+ reservoir onbeperkt warm water tot uw beschikking heeft. Met dit Quooker reservoir behoort niet alleen wachten op kokend maar ook op warm water tot de verleden tijd.

Wanneer de aanwezige warmwaterleiding niet kan worden afgedopt (maximaal 10 centimeter dode leiding) of wanneer er behoefte is aan een onbeperkte hoeveelheid warm water zonder wachttijd, wordt het Combi+ reservoir aanbevolen.

Standaard meegeleverd bij de Quooker Combi+ Nordic-Square Twintap

Quooker Nordic Square Chroom Mengkraan
Quooker Nordic Square Chroom Kookkraan
Quooker Combi+ reservoir
Handleiding
Installatie-materiaal

Winkelwagen
QUOOKER COMBI NORDIC SQUARE TWINTAP CHROOM – 22NSCHRTT
Oorspronkelijke prijs was: €1.550,00.Huidige prijs is: €1.399,00.
Scroll naar boven