fbpx
Nieuw in verpakking

QUOOKER COMBI+ FUSION SQUARE GUNMETAL – 22+FSGME

Quooker | Fusion Square | COMBI+ | koud- en warmwaterleiding
Actie!

Original price was: €1.945,00.Current price is: €1.556,00.


Betaal 3x €518,67 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 279680
merken

conditie

kleur

Kranen

Fusion Square

Kraan aansluiting

koud- en warmwaterleiding

Reservoirs

COMBI+

Bruisend Water

Nee

Voor een krachtige, moderne kraan met een sierlijke uitstraling is hier de Fusion-Square. De kraan heeft een fraaie vierkante uitloop en is 360 graden draaibaar. Omdat u koud, warm en kokend water uit dezelfde kraan tapt, een zogenoemde 3 in 1 kraan, bent u van alle gemakken voorzien. Een grote pan water koken voor pasta, even snel een kopje thee zetten of de snijplank ontsmetten? Doordat u direct kokend water beschikbaar heeft uit de Quooker Combi+ Fusion-Square bespaart u tijd, water en energie! De Fusion-Square is tevens in de kleuren Chroom, Zwart en Goud verkrijgbaar.

Om direct kokend water te kunnen leveren zodra u de kraan opent, wordt er met het Combi+ reservoir constant 7 liter water op 110 graden Celsius bewaard. Dit reservoir plaatst u bijvoorbeeld onder uw kraan in het keukenkastje. Normaliter kost het erg veel energie om water op zo’n hoge temperatuur te bewaren. Echter door de door Quooker ontwikkelde en gepatenteerde hoogvacuümisolatie in combinatie met een warmtestralingsscherm is het apparaat extreem zuinig en compact. Het stand-by verbruik is dan ook maar 5 eurocent per dag.

Net zoals bij het Combi reservoir levert dit reservoir niet alleen kokend water maar ook warm water tussen de 40 en 60 graden Celsius. Het verschil is dat u met het Combi+ reservoir onbeperkt warm water tot uw beschikking heeft. Met dit Quooker reservoir behoort niet alleen wachten op kokend maar ook op warm water tot de verleden tijd.

Wanneer de aanwezige warmwaterleiding niet kan worden afgedopt (maximaal 10 centimeter dode leiding) of wanneer er behoefte is aan een onbeperkte hoeveelheid warm water zonder wachttijd, wordt het Combi+ reservoir aanbevolen.

Quooker onderscheidt zich door een enorm pakket aan veiligheidsmaatregelen. Ten eerste bedient u met de dubbel-druk-draaiknop de kokend water functie van de kraan. Op deze manier tapt u nooit onbedacht kokend water. Zodra u deze knop aanraakt gaat er een lichtring aan. Deze lichtring blijft branden zolang kokend water uit de kraan stroomt. Verder stroomt het kokende water niet in een massieve straal uit de kraan, maar in de vorm van kleine druppeltjes. Dankzij dit systeem brandt u niet direct uw handen wanneer deze in aanraking komen met het hete water. Tot slot is de uitloop van de kraan dubbelwandig, waardoor u deze veilig kunt aanraken.

Wat is het verschil tussen een Combi & Combi+ ? Een gewone combi wordt gebruikt als er enkel een koud water toevoer is, de Quooker verzorgt dan middels een mengventiel het warme water. Heeft u zowel een koud als warm water toevoer aanwezig, dan zult u moeten kiezen voor een combi+.

Standaard meegeleverd bij de Quooker Combi+ Fusion-Square Gunmetal
Quooker Fusion Square kraan Gunmetal
Combi+ reservoir
Handleiding
Installatie-materiaal

Winkelwagen
QUOOKER COMBI+ FUSION SQUARE GUNMETAL – 22+FSGME
Original price was: €1.945,00.Current price is: €1.556,00.
Scroll naar boven