fbpx
Nieuw in verpakking

QUOOKER COMBI NORDIC ROUND TWINTAPS CHROOM + CUBE – 22NRCHRTT

Quooker | Nordic Round Twinttaps | COMBI & CUBE | alleen koudwaterleiding
Actie!

Original price was: €2.750,00.Current price is: €2.339,00.


Betaal 3x €779,67 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 230523
merken

kleur

conditie

Kranen

Nordic Round Twinttaps

Kraan aansluiting

alleen koudwaterleiding

Reservoirs

COMBI & CUBE

Bruisend Water

Ja

Qer Combi Twintap Nordic-Round Chroom + CUBE

De Quooker Combi Twintap-Round Chroom is een set kranen bestaande uit een kokend water kraan en een mengkraan in hetzelfde design met een ronde uitloop. De kokend water kraan is in hoogte verstelbaar en is 360 graden draaibaar.

Veiligheid

Quooker onderscheidt zich door een enorm pakket aan veiligheidsmaatregelen. Ten eerste bedient u met de dubbel-druk-draaiknop de kokend water functie van de kraan. Op deze manier tapt u nooit onbedacht kokend water. Zodra u deze knop aanraakt gaat er een lichtring aan. Deze lichtring blijft branden zolang kokend water uit de kraan stroomt. Verder stroomt het kokende water niet in een massieve straal uit de kraan, maar in de vorm van kleine druppeltjes. Dankzij dit systeem brandt u niet direct uw handen wanneer deze in aanraking komen met het hete water. Tot slot is de uitloop van de kraan dubbelwandig, waardoor u deze veilig kunt aanraken.

Combi reservoir

Om direct kokend water te kunnen leveren zodra u de kraan opent, wordt er met het Combi reservoir constant 7 liter water op 110 graden Celsius bewaard. Dit reservoir plaatst u bijvoorbeeld onder uw kraan in een keukenkast. Normaliter kost het erg veel energie om water op 110 graden Celsius te bewaren. Echter door de door Quooker ontwikkelde en gepatenteerde hoogvacuümisolatie in combinatie met een warmtestralingsscherm is het apparaat extreem zuinig en compact. Het stand-by verbruik is dan ook maar 5 eurocent per dag, net zoals bij alle andere reservoirs van Quooker.

CUBE reservoir

Het CUBE reservoir zorgt voor het gezuiverde en bruisende water. Door de CO2-cilinder kunt u 60 liter bruisend water tappen. Een fles bruisend water kost u daarmee 0,25 cent. Goedkoper dan de supermarkt. Een nieuwe cilinder is hier te bestellen. Voor de beste smaak kunt u jaarlijks een nieuw Hollow Fiber filter plaatsen. Die is hier te bestellen.

De CUBE is 23,5 x 44 x 43 cm (bxdxh) groot. Het CO2-cilinder vraagt om 6,5 cm extra ruimte aan de zij- of voorkant, afhankelijk hoe u de CUBE neerzet. Houd daar rekening mee voor de ruimte in uw keukenkastje.

  • Quooker COMBI Nordic Round TWIN Chroom – 3NSCHRTT
  • PRO3 reservoir
  • Handleiding
  • Installatie-materiaal
Winkelwagen
QUOOKER COMBI NORDIC ROUND TWINTAPS CHROOM + CUBE – 22NRCHRTT
Original price was: €2.750,00.Current price is: €2.339,00.
Scroll naar boven