fbpx
Nieuw in verpakking

QUOOKER COMBI NORDIC SQUARE TWINTAP RVS – 22NSRVSTT

Quooker | Nordic Square Twintaps | COMBI | alleen koudwaterleiding
Actie!

Original price was: €1.799,00.Current price is: €1.679,00.


Betaal 3x €559,67 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 223353
conditie

merken

kleur

Kranen

Nordic Square Twintaps

Reservoirs

COMBI

Kraan aansluiting

alleen koudwaterleiding

Bruisend Water

Nee

Quooker Combi Nordic Square Twintap RVS

Wilt u graag twee aparte kranen op uw aanrecht, één voor koud en warm water en één voor kokend water? Dan is de Combi Nordic Square Twintap de set voor u! Een mengkraan en een kokend waterkraan met een mooi aanvullend design in RVS en vierkante uitloop. De kokend water kraan is in hoogte verstelbaar en 360 graden draaibaar.

Veiligheid

Quooker heeft werkelijk alles uit de kast getrokken om de kranen veilig en gebruiksvriendelijk te maken. De kookkraan bedient u met een dubbel-druk-draai ring om de kraan. De rode lichtring blijft branden zolang er kokend water uit stroomt. Tevens stroomt het kokende water in een straal met kleine druppels uit de kraan, zodat er geen spetters kunnen vormen. De uitloop van de kraan is dubbelwandig om ervoor te zorgen dat u deze gewoon vast kan houden. Ook als u grotere hoeveelheden kokend water heeft getapt.

Combi Reservoir

U plaatst het Combi reservoir onder de kraan in uw keukenkastje. Het reservoir levert direct kokend water zodra u de kraan opent, omdat er constant 7 liter water op 110 graden Celsius wordt opgeslagen. Normaliter kost het erg veel energie om water op 110 graden Celsius te bewaren. Echter door de door Quooker ontwikkelde en gepatenteerde hoogvacuümisolatie in combinatie met een warmtestralingsscherm is het apparaat extreem zuinig en compact. Het stand-by verbruik is dan ook maar 5 eurocent per dag.

In tegenstelling tot het PRO3-VAQ reservoir levert dit reservoir niet alleen kokend water, maar ook warm water (instelbaar) tussen de 40 en 60 graden Celsius. Met dit Quooker reservoir is niet alleen wachten op kokend maar ook op warm water verleden tijd. Indien er geen warmwaterleiding aanwezig is, wordt het Combi reservoir aanbevolen. Dit is tevens de meest energiezuinige oplossing.

Welk reservoir is het meest geschikt?

Kies voor de Combi Nordic Square Twintap als u geen warme waterleiding (meer) heeft in uw keuken. De Quooker zorgt dan voor kokend én warm water. Heeft u wél een warme waterleiding maar vindt u dat u daar te lang op moet wachten? Ga dan voor een combi plus reservoir. Heeft u al een bestaande warme waterleiding en vindt u dat u snel genoeg warm water uit de kraan heeft? Ga dan voor het pro3 vaq reservoir.

Standaard meegeleverd met de Combi Nordic Square Twintap

Quooker Nordic Square Twintap Mengkraan RVS
Quooker Nordic Square Kookkraan RVS
Quooker combi reservoir
Handleiding
Installatie-materiaal

Winkelwagen
QUOOKER COMBI NORDIC SQUARE TWINTAP RVS – 22NSRVSTT
Original price was: €1.799,00.Current price is: €1.679,00.
Scroll naar boven