fbpx

QUOOKER FRONT ZWART LOSSE KRAAN – FRONTBLK

Nieuw in verpakking | Quooker | FRONT
Actie!

699,00


Betaal 3x €233,00 met In3 (0% rente)


Persoonlijk contact
Gratis oude apparaat retour
Altijd garantie
Klantwaardering
Betalen in termijnen
Laagste prijsgarantie

Productnummer: 223417
conditie

merken

kleur

Kranen

FRONT

Quooker Front Zwart kraan los

De Quooker Front los in zwart is een uitgesproken verschijning in de keuken. In stijlvol zwart is deze industriële kraan een echte eyecatcher. De kraan is los te bestellen als mooie upgrade van uw huidige Quooker systeem. Informeer bij indien u vragen heeft over de geschiktheid van een losse Quooker Front op uw huidige Quooker boiler.

Zorgeloze veiligheid

Quooker onderscheidt zich door een enorm pakket aan veiligheidsmaatregelen. Ten eerste bedient u met de dubbel-druk-draaiknop de kokend water functie van de kraan. Op deze manier tapt u nooit onbedacht kokend water. Zodra u deze knop aanraakt gaat er een lichtring aan. Deze lichtring blijft branden zolang kokend water uit de kraan stroomt. Verder stroomt het kokende water niet in een massieve straal uit de kraan, maar in de vorm van kleine druppeltjes. Dankzij dit systeem brandt u niet direct uw handen wanneer deze in aanraking komen met het hete water. Tot slot is de uitloop van de kraan dubbelwandig, waardoor u deze veilig kunt aanraken.

Is mijn Quooker reservoir geschikt voor een Losse Front Zwart?

U kunt de Quooker Front alleen als losse kraan bestellen indien u reeds in het bezit bent van een nieuw reservoir. Check daarvoor het serienummer: is de derde letter een D of een W (bijvoorbeeld CCD of CPW), dan is uw reservoir geschikt. Alle ketels van de oude modellen zijn niet geschikt voor het gebruik in combinatie met een Quooker Front kraan.

Winkelwagen
QUOOKER FRONT ZWART LOSSE KRAAN – FRONTBLK
699,00
Scroll naar boven